metalshow

Putem avea acum securitate mai buna, la costuri mai mici

Incepand cu data de 1 Iulie 2009 si-a inceput activitatea in Romania compania „Scott Vias Consulting”, firma specializata in security management audit si analiza de risc. Scott Vias ofera de asemenea servicii de consultanta pentru certificarea ISO 28.000, audit pre-certificare, implementarea standardelor specifice in securitate si cursuri pentru prevenirea pierderilor.
La conducerea companiei Scott Vias se afla dl. Marian Paraschiv, lead auditor certificat international (RABQSA).  Marian Paraschiv lucreaza in paralel cu auditori si experti internationali  si intentioneaza sa dezvolte, prin cursurile pe care le sustine, o echipa locala de experti, in urmatorii 3 ani. Cifra de afaceri estimata pentru 2010 este de 1,4 milioane de euro, calculata pentru contractele interne si internationale pe care Scott Vias le urmareste.

Piata romaneasca de securitate este estimata la peste 80.000.000 euro anual.  In prezent, in Romania exista peste 1600 de firme care ofera servicii specializate de paza si instalari de sisteme tehnice. Din pacate, firmele mentionate nu sunt in prezent capabile sa furnizeze satisfactie clientilor, dovada fiind durata scurta a contractelor. Clientii recurg la schimbarea firmele contractate in termene foarte scurte, aproape anual, dar fara a rezolva practic nimic.  Mai mult, foarte multi clienti sunt inselati, platind servicii scumpe si proaste, sau cumparand sisteme care nu le servesc cu adevarat scopurile.

„O multime de antreprenori  si-au asumat decizia rezolvarii anumitor probleme de securitate si acest lucru de multe ori in detrimentul propriilor interese”, declara Marian Paraschiv, director general Scott Vias. „In ce priveste calitatea serviciilor oferite de firmele de securitate, nu este intotdeauna vorba de calitate proasta, cat de o evaluare incompleta a nevoilor clientului si o nepotrivire intre oferta firmei de securitate si aceste nevoi. Pierderile anuale sunt uriase, depasind, in estimarea mea, valoarea totala a contractelor de securitate. Scott Vias vine sa opreasca aceasta hemoragie.”, afirma Paraschiv.

Bucuresti, 23.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *