free download 78 travel guides written by experts

Pure, cel mai nou joc de curse off-road, acum si in Romania

Amatorii de senzaţii tari au de dovedit o nouă provocare: Pure, cel mai nou joc de curse off-road produs de Black Rock Studio – Disney Interactive Studios, duce adrenalina la un nou nivel. Viteză şi sărituri spectaculoase la înălţime, lupinguri care îţi dau fiori şi o senzaţie incredibil de veridică îi transpun pe jucători într-o super-cursă, care îi ţine cu sufletul la gură. Acum, Pure se lansează şi în România şi promite maximum de adenalină. Să înceapă distracţia!

Creat de Black Rock Studio, care a adus numeroase premii portofoliului Disney Interactive Studios, jocul Pure le propune gamer-ilor o cursă free-style frenetică: peste 80 de sărituri şi lupinguri spectaculoase, într-un cadru desprins din lumea reală, cu 7 locaţii din toată lumea şi peste 30 de piste off-road, printre care Wyoming, Italia şi New Mexico. Pot participa până la 16 jucători, care au de ales între numeroase personaje de ambele sexe, întrecându-se între ei sau cu adversarii virtuali. O mulţime de facilităţi transformă cursa într-o experienţă unică pentru jucători, aceştia putându-şi adapta şi modifica ATV-ul ales după preferinţe, în orice moment al jocului. Pure va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation3 şi PC.

Cu prilejul lansării, TNT Games, unic distribuitor al jocurilor Disney Interactive Studios în România, le propune amatorilor de adrenalină o experienţă memorabilă: cei care cumpără un joc Pure în perioada 31 octombrie – 31 decembrie 2008 pot participa la promoţia Pure pentru a câştiga o zi întreagă de aventură off-road reală, cu 2 ATV-uri. Până pe 14 noiembrie a.c., jocul Pure este disponibil exclusiv în magazinele Diverta. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, pe 15 ianuarie 2009.

Informaţii complete privind promoţia sunt disponibile la adresa www.tntgames.ro/pure. TNT Games îi invită pe amatorii de experienţe palpitante să încerce jocul la adresa www.purevideogame.com şi apoi să-şi ia porţia de adrenalină Pure în magazinele Diverta.

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *