free download 78 travel guides written by experts

Pumps, Pumps, Pumps – ritmul în care păşesti la birou în noul sezon

Acum, că vara pare să-şi fi luat rămas bun de la noi, este momentul să scoatem din dressing ţinutele de toamnă. Ţinute office, clasice sau outfit-uri chic de oraş, toate merg cu modelele de pumps clasic eleganţi cu toc bloc de la Deichmann.

Tocul comod ne va permite să ne simţim în largul nostru de dimineaţa până seara, fără bătăi de cap sau de picioare. Sacouri, trench-uri, geci de piele accesorizate cu pumps chic de diverse culori, în funcţie de dispoziţia pe care o avem dimineaţa, vor contura, outfit-ul perfect pentru o nouă toamnă aurie. Când Deichmann îţi pune la dispoziţie o colecţie întreagă de pumps în culori seducătoare şi cu acesorii metalice, nostalgia după încă o vară trecută pare că nu-şi mai are locul la noi în dressing. Iar dacă avem nevoie de întăriri pentru a scăpa de bad mood-ul de la cafeaua de dimineaţă dintr-o zi mohorâtă, putem opta oricând pentru o ţinută all black accesorizată cu pumps roşii ca focul, doar, doar ne va surâde şi norocul.


Dacă traficul şi ploile ne alungă cheful de shopping prin magazine, preferând acum cumpărăturile cu o cană de ciocolată caldă în mâini, în loc de o umbrelă, pe www.deichmann.com toate vedetele noii colecţii sunt disponibile la orice oră din zi şi noapte cu livrare gratuită şi o linie telefonică dedicată. Şi dacă am scăpat şi de problema parcării sau de orele pierdute în maşină, singura noastră grijă este să întâmpinăm toamna aşa cum se cuvine: cu încredere, zâmbet larg şi cu noile trend-uri de la Deichmann. Pentru că iubim pantofii!

Coduri şi preţuri produse:
1 160 367  99 lei
1 161 330  179 lei
1 172 312  89 lei
1 172 314  89 lei
1 150 312  89 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *