free download 78 travel guides written by experts

PUM LEFEBURE este presedintele juriului AdPrint DESIGN ANGELS 2012

AdPrint Festival anunta juriul DESIGN ANGELS 2012, care va fi condus de Pum Lefebure, Co-fondator si Director de Creatie Design Army.

Anul acesta, Festivalul AdPrint include doua competitii complementare:
ADVERTISING ANGELS si DESIGN ANGELS.

Structura competitiei a fost regandita pentru a include o gama mai larga de executii. Competita DESIGN ANGELS va premia lucrari din urmatoarele sectiuni: Branding Schemes-Corporate Identity, Logos, Packaging, POP &  In Stores, Collaterals (Direct Mail, Others), Publishing Design & Movie Poster (Magazine Cover, Inserts & Wraps for Press, Book Cover, Movie Poster), Design Crafts Competition (Photography, Illustration, Typography), dar si Design Best Individuals Competition (Best Photographer, Best Illustrator, Best Typographer).

Lucrarile inscrise in cele doua competitii: Advertising Angels si Design Angels vor fi jurizate dupa aceleasi standarde inalte de creativitate, dar de catre doua jurii specializate, care vor urmari criterii specifice.

Inscrierile la AdPrint Festival se pot face pana pe 30 martie, pe www.adprintfestival.com.

Presedintele Juriului DESIGN ANGELS este Pum Lefebure – Co-Fondator & Director de Creatie la DESIGN ARMY, Washington DC

Pum Lefebure este co-fondator si Creative Director la Design Army, unde este responsabila de supravegherea departamentului de creatie si de nenumarate campanii de succes pentru clienti de renume din toata lumea.

Specializata in conceperea si implementarea identitatilor de brand, dar si in design conceptual, Pum este responsabila de dezvoltarea multor proiecte de design premiate la nivel international. Printre clientii pentru care a lucrat: Adobe, GE, Disney, Chronicle Books, Ritz Carlton, Neenah Paper, The Washington Ballet sau Verizon.

Pum este familiarizata cu rolul de jurat la competitii de design celebre din intreaga lume, iar anul acesta va conduce juriul AdPrint Festival DESIGN ANGELS. Lucrarile sale au fost publicate in: Communication Arts, Graphis, HOW, Print, STEP, Novum (Germania), Coupe (Canada), Concept Magazine (Indonezia) si au primit nenumarate premii in competitii precum: One Show, Art Directors Club, D&AD, Red Dot Award, AIGA 365, I.D. Annual Design Review, National Addys, Mohawk Show, AR100, SPD Award, si Type Directors Club.

Pum a fost inclusa de catre Graphic Design USA in topul 50 al persoanelor de urmarit si a fost premiata de catre Washington Business Journal cu distinctia Women Who Mean Business.

Ferah Perker – Art Director, Grafik Tasarim

Ferah Perker s-a nascut in Istanbul, Turcia si a dobandit pana acum peste 20 de ani de experienta in graphic design, ca Art Director pentru mai multe agentii internationale: Young & Rubicam, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Ogilvy & Mather, Foot Cone & Belding. Din 2009, lucreaza pentru propriul studio de design (Web & Graphic Design Studio) si este membru Grafik Tasarim Magazine’s Consulting si Publication Commission.

Ferah Perker se poate mandri si cu o vasta experienta ca jurat pentru competitii internationale de design, printre care: European Design Awards si United Nations Regional Information Center (UNRIC) sau competita ‘Drop by Drop’, o competitie care premiaza campaniile sociale.

Joe Shouldice – Graphic Designer

Joe Shouldice este un designer canadian care locuieste si munceste in Brooklyn. Dupa ce a absolvit Ontario College of Art and Design in Toronto, a inceput imediat sa lucreze pentru celebra agentie Sagmeister Inc. in New York.

Munca sa a fost recunoscuta in cadrul multor competitii internationale, inclusiv de Type Directors Club, Tokyo Type Directors Club, the ADC, AIGA si Graphis.

Olaf Hajek – Freelancer Illustrator

Olaf Hajek este unul dintre cei mai apreciati si premiati ilustratori din Germania, lucrarile sale avand o puternica identitate. Acestea sunt influentate de folclorul sud-american, mitologie, religie si geografie si se afla la granita imaginatiei cu realitatea, vazuta in contextul culturilor occidentale.

Lucrarile sale au fost publicate in “Illustration Now” de la Taschen, in “American Illustration” si in Lürzer’s Archive Specials – 2005-2011”Best Illustrators Worldwide”. Premiile cu care se poate mandri includ: Silver si Gold la ADC*Germany si in competitiile ADC*Europe.

Rodrigo Corral – Fondator, Rodrigo Corral Design, New York

Rodrigo Corral este director de creatie la Farrar, Straus si Giroux si conduce Rodrigo Corral Design. El a realizat coperte pentru cartile unor autori celebri, printre care castigatorul premiului Pulitzer, Juniot Diaz sau celebrul Chuck Palahniuk​. De asemenea, el se poate mandri cu copertele celor mai bine vandute carti The New York Times.

AdPrint Festival este singurul festival European care premiaza exclusiv lucrari de Print, Out of Home, Graphic Design. Partenerii strategici ai festivalului sunt: Lürzer’s Archive (www.luerzersarchive.net), Art Directors Club of Europe (ADC*E) (www.adceurope.org ) si EACA (European Association of Communication Agencies) (www.eaca.be).

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *