free download 78 travel guides written by experts

“Puiu’ Mic”, in premiera pe DVD in Romania

Produsă în 2005, comedia de aventuri “Chicken Little” / “Puiu’ Mic” este primul film Disney realizat integral cu ajutorul computerului si prima animatie lansatã de casa de productie pe DVD, într-un moment în care epoca VHS tocmai apunea. Acum, “Puiu’ Mic” se lanseazã pentru prima datã pe DVD în România, într-o editie doldora de bonusuri pe care cei mici cu sigurantã abia asteaptã s-o savureze în vacanta de Paste.

Ce se poate întâmpla mai rău decat să cadă cerul pe tine? Ei bine, să-ţi şifonezi şi imaginea în comunitate după ce ai stârnit ditamai panica pentru nimica toată. Căci, se vede treaba, tot ce ţi s-a năzărit n-a fost decât o… ghindă. Dar când te trezeşti cu cerul invadându-ţi de-adevăratelea propria cameră şi, culmea, nu te mai crede nimeni, buclucul abia începe. Uf, greu să fii pui mic!

Chicken Little (voce Zach Braff) e un pui ochelarist care-şi face veacul cu alţi colegi la fel de puţin populari ca şi el: Răţuşca cea Urâtă (voce Joan Cusack), Peştişorul Ieşit din Apă (voce Dan Molina) cu acvariu-cască la purtător şi Runt of the Litter (voce Steve Zahn), un porc dolofan mai să crape şoriciul pe el. Într-o bună zi,  Puiu’ Mic se sperie la culme de o ghindă care îi cade în cap şi, crezând ca se prăbuşeşte cerul, alertează pe toată lumea că vine apocalipsa. Ruşinat nevoie-mare că fiu-său e asa slab de înger, cocoşul Buck Cluck (voce Garry Marshall) se supără foc. Ca să-şi dreagă imaginea, Chicken Little se înscrie în echipa de baseball a şcolii şi chiar începe să se descurce, reuşind, printr-o minune, să câştige şi campionatul.

Se scurge un an de la rusinoasa întâmplare cu ghinda si iatã cã cerul îi face o nouã vizitã, de data aceasta în propriul dormitor. Fiind sigur cã nimeni nu-l mai crede, Puiu’ Mic le mãrturiseste secretul doar prietenilor sãi, ca sã nu mai panicheze tot orasul. Verdictul e clar: extraterestrii invadeazã pãmântul. Dar ce sã caute oare extraterestrii în orãselul Oakey Paks? Doar pe micutul Kirby, un pui de extraterestru rãtãcit. Vor reusi oare sã calmeze spiritele fãrã sã dezlãntuie un rãzboi de proportii cosmice? Vom vedea în “Puiu’ Mic”, o animatie de tot hazul, disponibilã acum pentru prima datã pe DVD în România, împreunã cu materiale-bonus incitante: making ofprezentat în exclusivitate – “Din culisele Disney: Naşterea lui Puiu’ Mic”, începuturi alternative, scene tãiate, muzicã si alte elemente-surprizã. Un film distribuit de Prooptiki România.

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *