Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Publicis Wellcare a organizat a V-a editie a Conferintei Nationale de Aterotromboza

Publicis Wellcare a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, la Opera Romana din Bucuresti, a V-a editie a Conferintei Nationale de Aterotromboza, manifestare dedicata medicilor specialisti implicati in managementul aterotrombozei. Manifestarea a fost sponsorizata de grupul farmaceutic sanofi-aventis Romania, lider mondial in lupta impotriva aterotrombozei.

Avand la activ o preocupare permanenta pentru cercetare si educatie medicala in lupta impotriva aterotrombozei, compania farmaceutica sanofi-aventis desfasoara an de an aceasta manifestare prestigioasa, care a ajuns acum la cea de-a 5-a editie.
Editia din acest an a reunit un numar record de peste 1200 de specialisti si a avut ca principal scop stabilirea unor strategii comune de combatere a aterotrombozei, cunoscut fiind faptul ca aterotromboza este principala cauza de mortalitate in Romania. Manifestarea s-a bucurat de suportul stiintific de elita al Societatii Romane de Cardiologie, al Asociatiei Nationale Romane de Stroke si al Societatii de Neurologie din Romania. Conferinta a fost prezidata de Ministrul sanatatii – Prof. Dr. Mircea Cinteza, acad. Prof. Dr. Constantin Popa, membru al Academiei Romane si Prof. Dr.Eduard Apetrei, membru al Academiei de Stiinte Medicale.
Sesiunile de lucrari stiintifice, dar si prezentarile de cazuri desfasurate pe parcursul celor doua zile de conferinta, au permis accesul celor peste 1200 de participanti la informatii de actualitate privind aterotromboza. Un concert extraordinar de gala, sustinut de artisti celebri ai Operei Romane, combinat cu un joc incantator de artificii au incheiat si subliniat nota festiva a celei de-a V-a editii a Conferintei Nationale de Aterotromboza.
Publicis Wellcare si-a inceput activitatea in anul 1999 ca o divizie in cadrul Focus Advertising. In 2002 aceasta a devenit o agentie independenta in cadrul Publicis Romania, specializata in comunicare medicala si marketing social. In portofoliul Publicis Wellcare intra clienti precum sanofi- aventis, Novartis, Astra Zeneca, Berlin Chemie, Abbott, Sindan, Lilly, Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Sanatate, etc. sanofi-aventis este a treia companie producatoare de medicamente din lume si numarul 1 in Europa. Fiind sustinuta de un departament international de cercetare si dezvoltare, sanofi-aventis isi dezvolta pozitia de lider in 7 domenii terapeutice majore: boli cardiovasculare, tromboza, oncologie, diabet, sistem nervos central, medicina interna si vaccinuri.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *