free download 78 travel guides written by experts

Publicis si Orange lanseaza noua campanie de Sarbatori

Si in acest an, campania de iarna Orange aduce mai multa joaca in calupul publicitar. Este povestea a doua surori care asteapta cu sufletul la gura ninsoarea, dar, la fel ca in ultimii ani in perioada Craciunului, ninsoarea intarzie sa apara. Fetele nu se dau batute, iau situatia in propriile maini si improvizeaza o iarna ca-n povesti chiar la ele acasa, pe muzica Fionei Apple – "Frosty The Snowman".

Rezultatul este contagios si, rand pe rand, toata familia intra in jocul lor, fiecare contribuind cu cate ceva la atmosfera de iarna de interior. Cu ajutorul unor cearceafuri albe, canapelele devin cazemate, omul de zapada din perne prinde viata cu jutorul unei tablete iar manusile si ciorapii devin bulgarii de zapada perfecti. Si chiar daca intre timp afara a inceput sa ninga cu fulgi mari, cui ii mai pasa, de Sarbatori cea mai buna distractie e acasa.

Campania te indeamna sa fii generos cu cei din familie si sa le faci cadou gadgeturi 4G pe care le primesti cadou de la Orange, la achizitionarea unui nou abonament de voce, date sau Orange TV. Cele 3 spoturi TV dedicate serviciilor de voce, serviciilor de date si pentru Orange TV sunt completate cu executii print, outdoor si online.

Spoturile TV au fost produse de Mitra Film & Abis Studio, cu Ohav Flantz (regizor) si Roman Linetzky (DOP).

Echipele care au contribuit la realizarea campaniei:

Publicis Romania: Daniel Raicea (Head of Orange Department), Oana Radu (Senior Account Manager), Alina Vija(Account Manager), Jorg Riommi (Chief Creative Officer), Silviu Nedelschi (Group Creative Director), Cezar Panait (Senior Copywriter), Cristian Anton (Art Director), Romulus Petcan (Senior Copywriter), Gabriel Gherca(Art Director), Camelia & Liviu Efrimov (AV).

Orange Romania: Mirela Bosoi (Head of Brand and Communication Orange), Monica Popescu (Head of Consumer Communication), Crina Tenovici(Head of Data & B2B Communication), Stefania Roman (Communication specialist)

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *