free download 78 travel guides written by experts

Publicis Romania castiga trofeul de argint la festivalul “Creativity International Awards”

cu proiectul Dacia la Gaudeamus

Publicis România a câștigat Argintul cu proiectul Dacia la Gaudeamus, în cadrul festivalului “Creativity International Awards”.

Trofeul a fost obținut la categoria “Alternative Media – Augmented Reality”, cu aplicația dedicată copiilor și creată de agenție la standul Dacia din cadrul târgului internațional de carte.

Aplicația a fost bazată pe tehnologia Kinect, cu ajutorul căreia copiii puteau deveni personajele lor preferate. Cei mici aveau posibilitatea să se distreze, echipându-se virtual în costumele celor mai iubiți eroi de poveste. În final, aceștia primeau fotografia cu costumațiile alese, iar parinții puteau da share pozelor pe Facebook, accesând pagina oficială de Facebook Dacia.

La sfârșitul anului trecut, pentru a cincea oară consecutiv, Publicis a comunicat pentru Dacia la Gaudeamus, cel mai mare târg internațional de profil din România. Comunicarea parteneriatului de 8 ani dintre Dacia și Gaudeamus urma atunci o nouă abordare – “Călătoria în Tărâmul Cărților”, o altă interpretare creativă a lecturii ca sursă de informație.

Pe langă media clasice de declinare, esența campaniei a fost surprinsă atât în aplicația interactivă de pe Facebook “Călătoria în Tărâmul Cărților”, cât și prin activarea digitală de la standul Dacia – aplicație cu care agenția a și obținut trofeul de argint la “Creativity International Awards”.

Publicis România continuă să fie un partener constant al grupului Dacia, prin realizarea și comunicarea celor mai importante evenimente culturale românesti, precum: Festivalul Internațional “George Enescu”, Festivalul Filmului Francez, Târgul Internațional de Carte “Gaudeamus”.

Echipele premiate
Publicis România: Călin Buzea – Digital Director, Alina Tănase – Senior Digital Account Manager, Elis Iaia – Digital Senior Creative Planner, Ciprian Frunzeanu – Digital Art Director, Filip Letinu – Jr. Art Director.
Design & Technical Studio: Mind Treat Studios.
Echipa Dacia România: Anca Oreviceanu – Communication Director, Luiza Domnișoru – Head of Public Relations Department, Cristina Văduva – Public Relations Officer, Project Manager.

“Creativity International Awards” este un festival de creație independent, care se desfăşoară în SUA şi care se află la a 44-a ediție.

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *