free download 78 travel guides written by experts

Publicis Events a organizat, pentru al doisprezecelea an consecutiv, Gala Premiilor TVmania

Si in acest an, Gala Premiilor TVmania a fost organizata de agentia Publicis Events, reprezentata de Radu Baitan, Events Manager si General Producer al evenimentului.

Desfasurata pe 3 decembrie, in sala “Toma Caragiu” a Teatrului Bulandra, seara de gala TVmania a fost dublata si de aniversarea a 15 ani de existenta a binecunoscutei revistei. Un motiv in plus pentru organizatori sa le ofere celor peste 350 de invitati un spectacol special, sustinut de actorii Marius Florea Vizante si Irina Teodorescu, regizat de Gelu Colceag, cu un scenariu semnat de Dan Teodorescu.

“La fiecare editie nu ne propunem altceva decat sa mai ridicam cu inca putin stacheta fata de editia precedenta, sa iesim din sabloane, sa oferim ceva cu totul special. Dupa ce tragem cortina fiecarei gale, incepem sa gandim conceptul pentru anul urmator. Nu este greu, pentru ca avem o echipa profesionista si devotata; este de ajuns sa ii numesc pe domnul profesor Gelu Colceag si pe Dan Teodorescu. Suntem impreuna de aproape zece ani in acest proiect minunat ”, spune Radu Baitan.

Intr-o maniera umoristica, dar cu puternice accente de satira, spectacolul a adus in vizorul publicului o epoca “de aur” aparent trecuta, insa reactualizata constant de clisee sociale binecunoscute si de paralelismele dintre emisiunile vechiului regim si cele de astazi.

“Rata de raspuns a evenimentului din acest an este cel putin la fel de buna. Sala – arhiplina, atmosfera minunata. In fiecare an, profesionistii din jurul nostru ne obliga sa dam tot ce-i mai bun. Este o munca de echipa in care fiecare om conteaza, o sudura in timp, dincolo de vorbe”, incheie Radu.

Un alt partener traditional al TVmania este studioul condus de Bogdan Olarescu, Animotion Production care a asigurat, inca de la prima editie, continutul video al evenimentului (generice, muzica, concept grafic).

Alaturi de Marius Florea Vizante si Irina Teodorescu, au mai participat actritele Bianca Ana Popescu, Sinziana Tarta si Ioana Marcoiu. Scenografia a fost realizata de Alice Mihai si Vlad Gabrielescu.

Echipa TVmania: Ruxandra Dinca – Redactor Sef, Cristina Nicolae – Brand Manager, Mihaela Musat – Events Coordinator, Mihaela Stanculescu – Marketing Manager.

Bucuresti, 04.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *