metalshow

Publicis este a doua agentie

de publicitate din România

Publicis România se situează pe locul doi în topul marilor agenţii de publicitate din România, potrivit clasamentului realizat pe baza cifrelor de afaceri înregistrate la Ministerul de Finanţe şi publicat de revista Capital. Compania a încheiat anul 2005 cu o cifră de afaceri de 13,5 milioane euro, în creştere cu 24 % faţă de anul precedent. Cifra de afaceri nu include şi veniturile companiilor specializate din cadrul grupului: Optimedia, Publicis Dialog, Publicis Events, Publicis Healthcare.

Publicis România este o agenţie de publicitate full-service care işi are începuturile în 1993 şi în prezent deţine în portofoliu clienţi cu renume pe plan local sau internaţional: Anchor Group, British Airways, Schering Plough, Campofrio, Domeniile Tohani, Du Pont, Finansbank, Groupe SEB, Germanos, Garnier, Hochland, HP,  L'Oreal, Modul Design, Nissan, Renault, OMV, Podravka, P&G, URSUS Breweries, Ulker, Wienerberger, Whirlpool. Locul 2 în topul agenţiilor este cel mai bun rezultat obtinut de companie până acum şi reprezintă un succes construit în 13 ani.

„Leul Publicis devine şi în România din ce în ce mai puternic. Ştiam asta, dar ne bucură foarte tare ca şi topul agenţiilor confirmă acest lucru. Avem un business solid, clădit în ani de zile, pe baza unor principii de afaceri respectate cu consecvenţă atât de mine, cât şi de întreaga echipă. Rezultatul ne face fericiţi pe toţi cei care lucrăm azi sub umbrela Publicis şi suntem convinşi că îi va face mândri şi pe clienţii noţtri, partenerii care ne-au ajutat să ajungem aici” a declarat Teddy Dumitrescu, Preşedinte Publicis Group România. „Anul acesta am luat deja câteva decizii care vor duce compania spre urmâtoarea etapă de dezvoltare. Obiectivul nostru va fi să confirmăm poziţia deja ocupată în top şi, de ce nu, să mergem chiar mai sus.” continuă Dumitrescu.

La nivel mondial, Grupul Publicis ocupă în industria de publicitate locul 1 în Europa şi locul 3 în Statele Unite. Publicis este al patrulea mare grup de comunicare din lume la nivel mondial, este prezent în 229 de oraşe din 109 ţări şi are în acest moment un număr de peste 35000 de angajaţi.

Bucuresti, 12.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *