Shadow

More Than Pub şi Just Master Activities sunt ‘better together’

Unul dintre cei mai puternici jucători pe piața produselor de îngrijire personală a ales serviciile agenţiei de marketing public relations More Than Pub pentru comunicarea şi promovarea brandurilor din portofoliul său. Este vorba despre compania Just Master Activities (JMA) – companie în Top 5 generatoare de vânzări valorice în categoriile shower gel, toilet soap, q-tips, wet wipes, hygienic cotton.*

“Ne dorim o conexiune constantă cu piaţa şi consumatorii. Ne-am diferenţiat de competiţie şi am reuşit de-a lungul timpului să devenim un furnizor puternic datorită faptului că excelăm în logistică şi planificare. Era firesc să ne dorim ca şi din punct de vedere al comunicării şi serviciilor de Public Relations să fim reprezentaţi de profesioniştii în care avem încredere. Am ales More Than Pub pentru că ne-au dovedit că ştiu să reprezinte profesionist o varietate de branduri de pe piaţa românească şi nu numai. Ne dorim proiecte pline de inovaţie şi comunicarea eficientă a brandurilor pe care le reprezentăm în România.” (Ioana Năstase – Marketing Manager Just Master Activities)


“De mulți ani ‚curtăm’ echipa de marketing JMA, considerând că putem veni cu o abordare proaspată într-un domeniu aglomerat deja. Având în vedere că vorbim despre o industrie dinamică, ne dorim să facem faţă acestei noi provocări şi să contribuim considerabil atât la creșterea notorietății brandurilor din portofoliul Just Master Activities, cât și la educarea publicurilor țintă. O strategie bună de comunicare este mai mult decât un catalizator în relaţia cu cumpărătorii. Am dovedit, prin toate acţiunile şi colaborările noastre de până acum, că suntem pasionaţi de ceea ce facem şi că punem mereu obiectivele clientului pe primul loc. Suntem nerăbdători să dovedim, încă o dată, cât de mult contează felul în care comunici, indiferent de poziția ocupată în top.” (Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub).

Just Master Activities are un număr impresionant  de mărci în portofoliu şi o structură de achiziţie şi logistică organizată eficient, astfel încât să acopere furnizarea de produse în 160 de oraşe şi peste 3000 de magazine din ţară. Brandurile din portofoliul companiei pe care agenția More than Pub le va comunica sunt: Touch, 7th Heaven, OnLine, Elite, Thai Spa, Le Petit Olivier şi Titania.
More Than Pub este o agenţie de marketing şi public relations (MPR), focusată pe soluţii elegante de business pentru branduri vizionare. De peste 11 ani asigură strategie şi servicii integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienţi, printre care se numără Adecco, Agrana, Akzo Nobel, Alpin57Lux, Adesgo, Bayer, Ciserom, Deutsche Leasing, Famous Roses, Institutul de Marketing, Jardina, Just Master Activities, LC Waikiki, Mapei, Mihaela Tatu, Peugeot, Pons Romania, Podravka, Romanian Flower Shop, Rotta Natura, Sales Engine Online, Siveco, Telekom, The Nova Group & familia Adamescu şi alţii.

* Conform raportului de Retail Audit RetailZoom, acoperire IKA, 2013-2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *