free download 78 travel guides written by experts

„Psihoterapie& Consiliere Existentiala” de Emmy van Deurzen & Martin Adams

– moutate a Editurii Herald

La editura Herald, in cadrul colectiei Terapia a aparut de curand volumul Psihoterapie& Consiliere Existentiala de Emmy van Deurzen & Martin Adams. Terapia existentiala are o traditie de un secol de teorie si practica, fundamentandu-si principiile pe intelegerea profunda a omului si a problemelor sale. Filosofica in esenta, terapia existentiala cauta sa-i ajute pe oameni sa atinga acea intelepciune de a intelege si a trai vietile lor cu o mai mare constientizare.

Abilitatile terapeutilor existentialisti sunt derivate din calitatile vietii umane si din capacitatea umana de a formula propria reflectie asupra lumii. Invatand din experienta intr-o maniera coerenta si productiva, omul se depaseste pe sine, devenind mai constient de intelesul propriei vieti si dobandind claritatea de care are nevoie pentru a trai in armonie cu sine si lumea din jur.

Cultivand mai degraba dinamismul si spontaneitatea decat anumite tehnici si abilitati, terapia existentiala merge dincolo de cunoasterea existenta, mizand foarte mult pe adaptabilitatea in fata anumitor incercari si experiente umane. Avand o abordare libera si diversa, terapia existentiala ne invita sa traim productiv si creativ in interiorul constrangerilor vietii.

Bucuresti, 08.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *