Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Psihologie. Idei fundamentale

Psihologie. Idei fundamentale Editura Litera

Primul lucru care atrage la aceasta carte este designul: cu o coperta cartonata, rosie – care se evidentiaza usor – si cu interior color. Paginile contin numeroase scheme, diagrame, figuri, imagini – continutul fiind prezentat intr-un mod atractiv si, inca o data subliniem, colorat, ceea ce face ca acesta sa fie usor de citit. Formatul este si el unul aparte – 233 x 195.

Un alt mare atu al cartii: volumul cuprinde o sumedenie de informatii prezentate intr-un mod concis. Capitolele sunt scurte, informatia este prezentata in mod obiectiv, simplu, accesibil. Veti regasi numeroase teorii, experimente, descoperiri din domeniul psihologiei. Veti afla informatii care s-ar putea sa va surprinda – concluzii ale unor studii.
Unele date s-ar putea sa va confirme ceea ce stiati. Altele va vor surprinde.

Ca sa va prezentam doar cateva informatii/descoperiri interesante, o sa spunem ca:
– Invatarea pur si simplu nu este posibila
– Adevarul poate fi tolerat numai daca il descoperi singur
– Nu devii cu adevarat om fara sa treci prin suferinta
– Trecutul nostru nu ne determina destinul
– Credem ca oamenii primesc ceea ce merita
– Ceea ce credem din toata inima nu este neaparat adevarul
– Nu suntem gandurile noastre
– Moralitatea se dezvolta in sase etape
– Exista o asociere intre nebunie si geniu
– Nu poti sa intelegi un sistem pana nu incerci sa il schimbi

Cum spuneam, acestea sunt doar cateva dintre titlurile capitolelor – si descoperirile facute de-a lungul timpului, concluzii rezultate in urma unor studii.

Datorita modului in care sunt prezentate datele, cartea se adreseaza publicului larg: oricui doreste sa afle informatiile de baza din psihologie, ideile fundamentale din acest domeniu, cercetatorii importanti. „Psihologie. Idei fundamentale” este o carte care poate sa se afle in biblioteca oricui – putand servi ca punct de pornire in descoperirea psihologiei mai multor generatii. O carte atractiva – atat ca aspect cat, mai ales, la nivel de continut – interesanta, utila, informativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *