free download 78 travel guides written by experts

PS 6 – Din nou planetara

A 7-a etapă din CNR, a creat dificultăţi chiar şi celor mai buni piloţi din campionat.
Raliul Clujului ECOMAX a fost un test de îndemânare a piloţilor, cât şi de rezistenţă a materialelor de concurs.
La finalul celor 2 zile, s-au înregistrat 27 de abandonuri, din rândul celor 53 de concurenţi care luaseră startul vineri.
Raliul Clujului ECOMAX, a fost o fost o etapă a surprizelor, cu răsturnări neaşteptate de situaţie, nu doar de la o zi la alta ci chiar şi de la o probă specială la alta.

 “  Pe scurt ? Un raliu dur, care nici pe noi nu ne-a menajat si care ne-a adus atât bucurii cât şi neplăceri.

Un loc II la grupa A, la superspeciala Rally Show, cu un ecart de doar 6.3 secunde faţă de liderul absolut (Thomas Abraham), ne-a făcut să abordăm acest raliu cu încredere maximă.

Au urmat însă nişte probe cu condiţii de drum foarte dure, care împreună cu cuplul mare al maşinii au făcut ca în timpul celei de-a şasea probe speciale, mai precis PS6 – INTELTRADE 2, planetara să cedeze. Astfel am declarat cel de-al doilea abandon (din cauza planetarei) din acest sezon, abandon care ne-a îndepărtat de obiectivul nostru, podiumul grupei A.” – Ernest Mulner (pilotul echipei).

Din dorinţa de a-şi testa mai departe capacităţile, echipa Delcar Motorsport a continuat lupta duminică, în Super Rally, alături de piloţi ca Titi Aur, Adrian Răspopa sau Vali Porcişteanu.
Timpii obţinuţi la Super Really au fost foarte buni (o clasare pe locul II pentru PS 9 şi locul III pe PS 10, la grupa A).

“ Acum, ne gandim deja la următoarea etapă, unde vom veni cu maşina refăcută şi gata pentru lupta finală. Chiar dacă abandonul de la Cluj ne-a costat puncte foarte greu de recuperat, campionatul nu s-a încheiat, iar la Iaşi ne vom juca ultima şansă!” (Ernest Mulner, pilotul echipei)

Mulţumim partenerilor care au susţinut echipa Delcar Motorsport la Cluj: ROMAQUA GROUP BORSEC, SKODA Romania, CANON Romania, Lubexpert (Mobil 1), AUTONET, ASTRA Asigurări şi PORSCHE Bank.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *