bucharest tech week 2021

PRwave va invita la CreditExpo

PRwave – www.prwave.ro – primul site din România dedicat în totalitate expertizei în imagine, comunicare şi relaţii publice pentru afaceri s-a alăturat în calitate de partener media evenimentului "CreditEXPO 2007", primul târg de credite din România care va avea loc la World Trade Plaza Bucureşti în perioada 21 – 23 septembrie 2007.

 

“Cred că iniţiativa organizării unui astfel de eveniment este una lăudabilă. Sunt mulţi cei ce au nevoie de produsele prezentate în cadrul CreditEXPO – fie că avem în vedere persoanele juridice, fie că ne gândim la cele fizice. Cum PRwave se adresează publicurilor vizate de eveniment, ne-am alăturat imediat în calitate de parteneri media în încercarea de a sprijini promovarea CreditEXPO”, a declarat Violeta-Loredana Pascal, director general PRwave.

“CreditEXPO 2007” reprezinta o noutate in Romania prin faptul ca reuneste pentru marele public diversele modalitati si conditii de finantare care exista la ora actuala pe piata financiara. La eveniment vor lua parte institutii bancare si nebancare, firme de leasing si credit, precum si brokeri de credite care isi vor prezenta ofertele de creditare persoanelor interesate.

In cadrul targului va avea loc si o conferinta “business to business”, CreditTalk, ce vizeaza dezbaterea unor teme de actualitate din domeniu prin participarea activa a autoritatilor centrale bancare, reprezentantilor mediului financiar, oamenilor de afacere si mass media.

“CreditEXPO 2007” este organizat de agenţiile de relaţii publice şi comunicare Plus Media şi Creative Brand Communication.

www.creditexpo.ro

PRwave este primul site din România dedicat în totalitate expertizei în PR, imagine şi comunicare pentru afaceri. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialişti români şi experţi din străinătate – Case Studies, News, Forum, Events Calendar s.a.  Site-ul este unicul din România care are un serviciu de PR integrat pus la dispoziţia organizaţiilor: campanii de relaţii publice, imagine şi comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului. PRwave a inaugurat de asemenea şi primul blog din România pe teme de PR. www.prwave.ro/blog.

PRwave – unor valuri nu poti să li te împotriveşti!

Bucuresti, 7.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *