Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PRwave Directory – resursa de incredere pentru companii si agentii

PRwave Directory se constituie pas cu pas intr-un director complet pentru PR si domenii conexe, fapt dovedit de companiile care se alatura permanent.

Printre cele mai recente companii care s-au inscris se afla SwissPlan.biz, Domeniile Clos des Colombes, Forty Two Ideas, iDesign Romania si Fastius Curier – institutii care provin asadar din domenii diferite: curierat si logistica, agentii de publicitate, relatii publice, materiale promotionale etc. “Ne alaturam companiilor care au incredere in potentialul PRwave Directory cu convingerea ca resursele oferite de acesta vor fi utile multor specialisti din PR care cauta solutii pertinente la problemele si nevoile cu care se confrunta. Pe langa oportunitatile evidente de brand-awareness si colaborare pe care le ofera, PRwave Directory ne-a convins si prin rolul sau de coeziune: desi reprezentam, poate, companii concurente, in PRwave avem sansa de a ne cunoaste si a colabora, iar acest lucru reprezinta o realizare pentru toti specialistii in PR din Romania. Ce ne poate stimula mai bine decat o concurenta loiala, ca intre profesionisti?!” declara Claudia Patrascu, Communication Manager SwissPlan.biz.

„Avantajele pe care le ofera PRwave Directory sunt numeroase, indiferent de pozitia fata de el: companiile in cautare de furnizori de incredere au ocazia de a gasi reunite companii si agentii care ii pot ajuta in activitate, agentii care, decizand sa incheie inclusiv un contract pentru a aparea pe site, este clar ca investesc in viitor. Avantaje exista si pentru agentii sau potentiali furnizori. Acestia au beneficii de imagine, de promovare, au la dispozitie un serviciu care le poate fi util si aduce contracte, mai multe detalii despre avantaje putand fi aflate de pe site”. Violeta-Loredana Pascal, PRwave Directory.

Cele peste 20 de companii inscrise pana acum sunt din Romania si strainatate, din Bucuresti si din alte orase ale tarii. Toate se constituie in potentiali parteneri sau furnizori pentru companii, departamentele marketing si PR, pentru afacerile mici si medii si pentru agentii.

“PRwave este o comunitate caracterizata de profesionalism si perfectiune. Indiferent ca esti PR, om de afaceri, jurnalist, sau orice altceva, aici gasesti cele mai noi si mai sigure stiri din toate domeniile.
De asemenea, iti ofera o excelenta oportunitate de a comunica si de a-ti face cunoscuta compania. Acesta a fost motivul pentru care ne-am inscris si noi. Recomandam oricui sa faca acelasi lucru.” Echipa Jumpeye.

In Romania nu exista un loc unde sa fie adunate toate companiile si toti furnizorii de care ar putea avea nevoie afacerile, departamentele de PR, marketing, imagine, comunicare etc. si agentiile. PRwave Directory se doreste a deveni o resursa completa pentru PR si afaceri – cu furnizori, produse si servicii din toate segmentele de care ar putea avea nevoie o companie (de la creare de identitate si pana la asistenta tehnica, de la suport IT si pana la catering pentru evenimente). Categoriile sunt numeroase si pot fi oricand completate pentru a putea corespunde tuturor serviciilor pentru afaceri disponibile pe piata in marketing, relatii publice, publicitate si promovare.
Mai multe detalii despre inscriere aflati de aici.

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *