metalshow

ProXmedia face Pasul Urmator in Publicitate

Platforma de Publicitate si Marketing Localizat Transmite Publicitate prin Bluetooth pe Telefoanele Mobile!  ProXmedia Srl anunta lansarea Platformei ProXmedia ca instrument revolutionar pentru piata de New Media Marketing din Romania. Platforma ProXmedia functioneaza cu (“International Patent Pending Technology”) tehnologie care are aplicatii pentru patente la nivel international si in special pentru USA, Canada si UE.

Platforma ProXmedia este deschisa pentru toate firmele de Publicitate si pentru firmele care doresc sa-si promoveze propriile servicii si produse, toti comerciantii de servicii si produse, cat si pentru cei care doresc sa foloseasca ProXmedia ca si Affiliati, sa-si construiasca afacerea avind ca mod de operare tehnologia ProXmedia (ca o Franchiza).

ProXmedia in parteneriat cu utilizatorii ei, transmite mesaje cu diferite oferte, inclusiv mesaje video pe telefoanele mobile cu tehnologie Bluetooth care se afla in proximitatea locatiilor retelei, fara a folosi retele GSM si fara costrurile asociate acestora.

Cand un trecator care poseda un telefon mobil cu tehnologie Bluetooth trece pe langa una din aceste locatii la o distanta mai mica de 100 metri, acesta va fi intrebat daca doreste sa primeasca gratuit o Oferta Speciala de la Magazinul sau Firma care trimite mesajul. Pentru acei care nu au telefonul cu Bluetooth in “stand by / discoverable mode”, un afis postat pe usa de la intrare in magazin anunta clientii ca pot beneficia de o Oferta Speciala in acel “Bluetooth Hot Spot”.

Persoana care accepta mesajul, primeste mesaj sub forma de Oferte Promotionale ca si Cupoane de Reducere, Oferta Zilei, Anunturi de Noi Produse, Lichidari de Stocuri…etc, sub forma de mesaje text, imagini, imagini animate, mp3, 3GP, mp4, si alte formate video si audio ce pot fi folosite pentru publicitate. Mesajul nu va mai fi trimis in aceeasi zi catre acelasi client cand se apropie de astfel de “Bluetooth Hot Spots “

"Platforma ProXmedia reprezinta o oportunitate extraordinara si o solutie inovatoare de a conecta firmele si populatia cu brandul acelor firme cat si cu brandul ProXmedia, multe dintre pachetele de servicii fiind GRATUITE" spune Captaru Dan, Managing Partner ProXmedia.

“Exemplu: ProXmedia ofera posibilitatea unei firme din Bucuresti de a face reclama in Cluj-Napoca in cateva minute dupa subscriere, locatiile fiind alese din cadrul unei harti cu lista locatiilor, plata reclamei se face electronic prin serviciile ePayment. Practic poti organiza o Campanie de Marketing in 5 minute, DOAR in LOCATIILE de INTERES.”

“ ProXmedia A Facut Pasul Urmator in Publicitate !”
In aceasta perioada ProXmedia stabileste colaborari in fiecare oras din Romania. Informatii la www.proxmedia.ro    

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *