free download 78 travel guides written by experts

Provocari neasteptate, emotie si ambitie, luni, 20 octombrie, la MasterChef

Emoţiile continuă luni pentru concurenţii MasterChef! O nouă serie de probe şi o nouă rundă de emoţii îi aşteaptă pe concurenţii rămaşi în competiţie, pregătiţi să lupte pentru a câştiga titlul de MasterChef şi marele premiu de 50,000 de euro.

Ediția de luni ne va face cunoștință cu pasiunea, determinarea și țelurile concurenţilor rămaşi în concurs. Firi diferite, cu istorii și meserii diferite, pe care îi leagă dorința de a învăța și de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emoționante, demonstrându-şi talentul culinar în probe de foc pregătite în detaliu de cei trei juraţi.

Cutia misterelor îi va pune pe concurenți în fața unui lucru neașteptat, iar Razvan Fodor alături de un român obişnuit căruia prezentatorul îi va bate la uşă, vor lua parte în mod direct la alegerea ingredientelor pentru cei rămaşi în concurs. Aceştia vor fi nevoiţi să-şi adune forţele şi să-şi valorifice cum ştiu mai bine calităţile de bucătari pentru a reuşi să impresioneze şi să meargă mai departe.

Dintre toate preparatele, chefii vor gusta doar trei, însă doar unul va putea ieși câștigător şi astfel va obţine imunitate pentru următoarea probă care va aduce noi surprize, deoarece pe lângă sarcinile trasate de câştigătorul Cutiei misterelor, Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA şi Chef Adrian Hadean vor adăuga şi ei noi cerinţe care îi vor pune în dificultate pe concurenţi. Şase dintre cele mai slabe farfurii vor intra la testul sub presiune, iar cei care nu vor face faţă, vor intra la un ultim test care va decide de această dată cine va părăsi competiţia.

Ultima probă îi va pune în dificultate pe concurenții care nu i-au convins pe chefi cu preparatele anterioare şi vor fi nevoiţi să gătească folosind ingredientele testului sub presiune. Talentul şi inspiraţia acestora vor fi aspru judecate de către chefi, care vor alege cine merită să rămână şi cine va pleca acasă.

În fiecare săptămână, MasterChef vine cu porţie dublă de competiţie culinară, unde doar cei mai buni rezistă probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc să atingă standardele impuse de cei trei chefi.

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, în fiecare luni și marți la PRO TV!

Bucuresti, 17.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *