free download 78 travel guides written by experts

Provocare de proportii pentru Mitica Dragomir la “Te pui cu blondele”

Va cânta live alături de Victor Ciutacu hitul "Mitică la Brutărie"?

Săptămâna aceasta, Mitică Dragomir vine în platoul "Te pui cu blondele" într-o ediţie ca nicio alta! Miercuri, campionul divertismentului Dan Negru aniversează alături de echipa sa cea de-a 150-a ediţie "Te pui cu blondele"! Într-o atmosferă de sărbătoare, invitatul serii va fi întâmpinat cu fel de fel de surprize, pornind de la celebrele curiozităţi picante ale blondelor până la apariţia unui alt invitat de senzaţie. Pentru Mitică Dragomir va veni miercuri în platoul "Te pui cu blondele" nimeni altul decât Victor Ciutacu.

După cum se ştie, cei doi sunt protagoniştii unei melodii care ar putea deveni cu uşurinţă un hit al anului 2012. Piesa "Mitică la brutărie", lansată de Gazeta Sporturilor, a fost realizată folosind declaraţii ale celor doi din cadrul emisiunii "Vorbe Grele". Ajunşi din nou faţă în faţă, Dan Negru nu va rata ocazia de a lansa marea provocare! Vor cânta Mitică Dragomir şi Victor Ciutacu piesa "Mitică la brutărie" live în platoul "Te pui cu blondele"?

Nu rataţi o ediţie incendiară, miercurea aceasta, de la 20.20, la "Te pui cu blondele"!

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *