free download 78 travel guides written by experts

Provision Security anunta lansarea unui nou dispozitiv

Provision Security, unic distribuitor in Romania al produselor IBM Internet Security Systems anunta lansarea unui nou dispozitiv de prevenire a intruziunilor destinat transmiterii si protejarii traficului in retea.

Noul sistem de prevenire a intruziunilor destinat transmiterii si protejarii traficului in retea la viteze de core network, Proventia (IPS) GX6116 poate filtra trafic de pana la 15 Gbps si asigura protectie preventiva impotriva intrusilor la wire speed, la viteze de pana la 6 Gbps.

Provision Security, parte a Provision IT Group, este cel mai important value added distributor in domeniul securitatii informatiei din Romania si Europa de Est. Provision Security este unic distribuitor in Romania pentru cele mai importante brand-uri din domeniu: McAfee, Check Point, Juniper, IBM-ISS, Websense, Nokia, nCipher, Qualys, ArcSight, Aladdin, Blue Coat, Aventail si Network General. Distributia de tehnologii este completata cu succes de servicii profesionale  de design, implementare, suport tehnic si raspuns la incidente, precum si de centrul de training care ofera training autorizat si servicii de examinare pentru obtinerea unor certificari recunoscute international.

Pentru mai multe detalii //www.itsecurity.ro/index.html?page=&subpage=newsletter_1

Bucuresti, 27.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *