free download 78 travel guides written by experts

Provision – “Ethical Hacking and Countermeasures

IT & Security  Training  Provision® , in calitate de Centru de Training Autorizat Ec-Council, organizeaza in perioada 27 – 31 martie cursul oficial de „Ethical Hacking and Countermeasures”.

EC-Council este o organizatie profesionista din Statele Unite, cu sediul la New York, recunoscuta de catre asociatiile de specialitate din intreaga lume ca fiind unul dintre liderii mondiali in industria e-business. Cursurile combina cunostintele de afaceri cu cele tehnice  pentru a oferi o baza solida,  necesara in constructia unei afaceri de succes. Programul de certificari e-business este construit pe tehnici demonstrate de e-business, ca standarde deschise, scalabile, disponibile si securizate (pentru detalii www.eccouncil.org).

Cursul va introduce participantii intr-un mediu interactiv, unde vor experimenta modalitatile de scanare, testare si evaluare ale securitatii propriilor sisteme si retele. Laboratoarele intensive vor oferi participantilor atat cunostinte aprofundate, cat si experienta practica referitoare la sistemele de securitate curente si la modul in care securitatea acestora poate fi compromisa.

Cursantii vor incepe prin a intelege cum este protejata informatia prin controale de securitate ale perimetrului, dupa care vor fi asistati la scanarea si atacarea propriei retele. Ei vor afla cum le pot fi atacate retelele de catre potentiali intrusi si care sunt pasii de urmat pentru securizarea sistemului. Participantii vor invata de asemenea despre : Sisteme IDS (Intrusion Detection Systems), politici de securitate, Social Engineering, investigare si culegere de informatii, metode si practici de  raspuns la incidente, analiza si interpretarea logurilor.

Dupa cele 5 zile de curs intensiv, studentii vor putea avea toate cunostintele si experienta necesara in securizarea retelelor cablate sau wireless.

Cursul se adreseaza persoanelor tehnice care ocupa una din urmatoarele functii: Firewall administrators, System administrators, Network administrators, Security engineers, MIS Directors, Chief Security Officers, Chief Intelligence Officers. Vor fi acceptate la curs doar persoanele care fac dovada postului pe care il ocupa.
Studentii trebuie sa fie familiari cu sistemele de operare Windows NT si/sau UNIX. De asemenea, sunt necesare cunostinte de baza despre retele, TCP/IP, routing.

Modulele cursului oficial de „Ethical Hacking and Countermeasures” sunt:
Modul 1: Ethics and Legality
Modul 2: Footprinting
Modul 3: Scanning
Modul 4: Enumeration
Modul 5: System Hacking
Modul 6: Trojans and Backdoors
Modul 7: Sniffers
Modul 8: Denial of Service
Modul 9: Social Engineering
Modul 10: Session Hijacking
Modul 11: Hacking Web Servers
Modul 12: Web Application Vulnerabilities
Modul 13: Web Based Password Cracking Techniques
Modul 14: SQL Injection
Modul 15: Hacking Wireless Networks
Modul 16: Virus and Worms
Modul 17: Physical Security
Modul 18: Linux Hacking
Modul 19: Evading Firewalls, IDS and Honeypots
Modul 20: Buffer Overflows
Modul 21: Cryptography
Modul 22: Penetration Testing

Instructor: dl. Dragos Lungu, Ec-Council Authorized Trainer

Costul cursului, care include si manualul oficial de curs Ec-Council, diploma de participare, si masa de pranz, este de 1600 euro + tva
Ultima zi de inscriere este 15 Martie; numar de locuri limitat!
De asemenea, Provision asigura, la cerere, sustinerea examenului in vederea obtinerii certificarii “Certified Ethical Hacking”
Pentru informatii suplimentare  sau inscriere ne puteti contacta la tel./fax 323 71 91, e-mail: training@provision.ro.

 IT & Security Training Center – divizie a  Provision IT Group – ofera servicii de educatie si training specializat in domeniul securitatii informatiei la cele mai inalte standarde de calitate, asigurate de o echipa de specialisti cu o experienta bogata, recunoscuta prin certificari internationale.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *