free download 78 travel guides written by experts

Proud To Be Romanian anunta lansarea unui nou volum

Proiectul Proud To Be Romanian ne invită încă o dată să privim către România altfel și către oamenii care o construiesc în fiecare zi. Noul volum lansat recent ne spune povestea inedită a unor proiecte, inițiative, persoane ce transformă și dau culoare societății în care cu toții trăim, dar și povestea unor produse actuale, servicii, experiențe, destinații și locuri de interes cultural.

Cartea aduce în prim plan oameni și proiecte precum: Costin Craioveanu (artistHYPERLINK "https://www.facebook.com/CostinCraioveanu/"&HYPERLINK "https://www.facebook.com/CostinCraioveanu/"painter), Claudiu Bleont,  Crina Mardare, Gina Chiriac, Marian Râlea, Gheorghe Zamfir, Dr. Lorelei Nassar, TRENDS by Adina Buzatu, Alt Shift, Borsec, Domeniul Coroanei Segarcea, Spitalul Monza, French Bakery, sau BUN Românesc, un nucleu de oameni și proiectele lor ce contribuie activ la schimbarea mentalităților societății de astăzi, ce inspiră și pot deveni mentori.

“Noul număr al proiectului Proud To Be Romanian duce mai departe inițiativă de a face cunoscuți cei mai valoroși oameni ai țării, cele mai frumoase destinații și obiective turistice. Credem în puterea exemplului și în faptul că există o mișcare substanțială a oamenilor de bine, gata să revoluționeze și să schimbe puțin câte puțin societatea în care trăiesc.” afirmă inițiatorii proiectului.

Volumele Proud To Be Romanian apar trimestrial în format tipărit. Acestea pot fi achiziționate din librăriile Humanitas, dar și prin e-mail, la adresa marketing@proudtoberomanian.ro.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *