free download 78 travel guides written by experts

Protejează-ți afacerea și locuința de primejdia focului cu propriile rezervoare de incendiu!

O vorbă din bătrâni spune că “paza bună trece primejdia rea”, așa că, dacă îți dorești ca afacerea ta să fie în siguranță, îngrijește-te din timp pentru a o asigura. Iar cea mai bună modalitate de asigurare este să îți montezi niște rezervoare incendiu (pe https://www.rezervoarefibrasticla.ro/ găsești cel mai bun preț pentru o varietate de modele). Multe afaceri de genul pensiunilor montane sau a exploatărilor forestiere, acolo unde se ajunge greu cu autospecialele de pompieri, pot fi mult mai bine protejate cu ajutorul unor astfel de rezervoare.

Asigură-te împotriva primejdiei focului!

În fiecare an au loc incendii de vegetație sau în exploatările forestiere. Pensiuni sau cabane de la munte ard fără să se poată interveni în timp util din cauza condițiilor mediului de amplasare. Locuințele individuale, ridicate în zone împădurite, pot fi protejate cu ajutorul unor astfel de rezervoare pentru incendiu.

rezervoare de incendiu

Așa cum orice gospodar din zonele fără canalizare comunitară își montează fose septice polipropilenă, de ce să nu scapi de teama unui posibil incendiu și să alegi cea mai simplă și la îndemână soluție? Pentru că rezervoarele de incendiu îți oferă următoarele avantaje:

  • Pot fi amplasate atât suprateran, cât și subteran – acest lucru înseamnă că spațiul ocupat nu este atât de mare, ceea ce îi oferă utilizatorului posibilitatea de a le monta în diverse zone din gospodărie.
  • Sunt confecționate din materiale rezistente – în primul rând, la nivel de coroziune, acestea sunt imune (nu același lucru se poate spune despre rezervoarele realizate din materiale metalice, care nu rezistau foarte mult în timp). În al doilea rând, fiind vorba despre fibră de sticlă, aceasta nu are nevoie de aplicarea vreunui tratament de întreținere, pentru mărirea nivelului de rezistență. Acest lucru echivalează cu zero costuri de întreținere, ceea ce nu se poate spune despre alt tip de rezervoare, în special pentru cele metalice (care trebuie vopsite pentru a-și mări nivelul de rezistență în timp).
  • Greutatea lor este redusă – chiar dacă discutăm de o capacitate de stocare cuprinsă între 1000 și 50, 000 de litri, aceste rezervoare sunt foarte ușoare. Prin urmare, nivelul de manevrabilitate este unul foarte mare, ceea ce înseamnă că pot fi mutate (după golire) în diverse puncte, fără să fie nevoie de un număr mare de persoane.

Având o capacitate maximă de depozitare de până la 100 mc de apă, aceste rezervoare îi oferă utilizatorului posibilitatea stocării apei necesare pentru stingerea, încă din faza inițială, a oricărui tip de incendiu. În acest fel, afacerea sau locuința ta vor fi în siguranță, pentru că știi că te poți baza pe propriul ajutor în caz de urgență!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *