free download 78 travel guides written by experts

Protejeaza-ti afacerea cu Asigurarea Creantelor Comerciale de la Euler Hermes

oferita prin intermediul RisCo

RisCo si Euler Hermes vin in intampinarea nevoilor companiilor mici de a-si proteja afacerea impotriva riscului de neplata prin Asigurarea de Credit „Simplicity”. RisCo si Euler Hermes au devenit parteneri pentru a-si canaliza eforturile in directia comuna de a sustine si proteja mediul de afaceri local si in special companiile mici.

In conditiile unui mediu economic si de afaceri care se lupta deja de cativa ani cu o puternica instabilitate si lipsa a increderii, informarea asupra clientilor noi si a celor existenti, precum si acoperirea riscului comercial, devin conditii esentiale pentru dezvoltarea sustenabila a oricarei companii.

Simplicity este conceputa ca o polita de asigurare foarte simpla si usor de gestionat care va aduce linistea si protectia necesara companiilor mici si le va oferi totodata resursele necesare pentru a se concentra pe dezvoltare. Polita ofera o politica de pret foarte simpla, bazata pe intervalul cifrei de afaceri ce se doreste a fi asigurata, si un proces rapid al cererilor pentru datoriile de peste 1.000 de lei, minimizand astfel impactul unei plati restante asupra fluxului de numerar al unei companii.

Produsul este unic in piata datorita simplitatii sale si a faptului ca polita de asigurare acopera facturile emise de clientii companiei asigurate fara o analiza prealabila a bonitatii acestora, in procent standard de 60% din valoarea datoriei neachitate pana la concurenta raspunderii maxime per client. Acoperierea poate creste pana la 90%, cu o raspundere maxima mai mare, in cazul in care asiguratul aplica pentru o clasa de risc la Euler Hermes si clientul sau este evaluat ca un risc acceptabil.

Ca urmare a parteneriatului incheiat intre RisCo si Euler Hermes, orice companie poate avea acces oricand, simplu si rapid, la polita de asigurare: acceseaza pagina //www.risco.ro/asigurare-credit-comercial/formular-aplicare, completeaza campurile indicate cu informatii de baza despre companie si transmit formularul. In maximum 24 de ore, un reprezentant RisCo contacteaza telefonic compania pentru analiza formularului de aplicare si transmiterea sa catre Euler Hermes.

Beneficiile politei Simplicity, oferite prin intermediul RisCo, includ:
• Reducerea provizioanelor creditelor neperformante, ce va conduce la eliberarea capitalului blocat;
• Prevenirea mai buna a riscurilor, prin sistemul de “avertizare timpurie”, furnizat de informatiile detaliate din baza de date extinsa a Euler Hermes;
• Acces mai facil la finantarea afacerii, polita putand fi folosita ca si garantie catre un furnizor sau creditor;
• Vanzari tintite mai sigure, beneficiind de informatiile de credit de neegalat din baza interna de date ce pot fi folosite pentru a targeta clienti si piete noi si in acelasi timp, pentru a monitoriza activitatea celor existenti.

„Produsul Simplicity completeaza gama serviciilor RisCo oferite companiilor, pentru scaderea riscului in relatiile cu clientii acestora. Pentru firmele mici, suntem convinsi ca produsul va avea un real succes”, a declarat Dragos Cabat, Managing Partner RisCo.

“Avem convingerea ca parteneriatul RisCo – Euler Hermes va fi unul de succes, aducand o contributie importanta sustinerii intreprinderilor mici si incurajandu-le sa se dezvolte intr-un mod sanatos. „Simplicity” este produsul ideal de asigurare a creantelor companiilor mici, necesitand un volum minim de administrare si oferind totodata confortul financiar de care fiecare afacere are nevoie pentru a rezista in timp”, a declarat Cristina Rusuleanu, Director General al Euler Hermes Romania.

Pentru mai multe detalii despre polita Simplicity oferita de Euler Hermes prin intermediul RisCo, accesati //www.risco.ro/asigurare-credit-comercial.

Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *