free download 78 travel guides written by experts

Protejati de Cloud: G Data CloudSecurity

Browser-ul plug-in gratuit blochează site-urile periculoase

Majoritatea programelor malware din ziua de astăzi sunt distribuite prin intermediul Internetului. Cu toate acestea, utilizatorii de soluții de securitate gratuite sunt adesea insuficient protejați împotriva acestei ameninţări. Acest lucru înseamnă că site-uri web infectate pot deveni în scurt timp un risc. La CeBIT 2011, G Data a prezentat în premieră G Data CloudSecurity, un browser plug-in gratuit pentru blocarea site-urilor de phishing şi site-uri contaminate cu malware. Acest plug-in poate fi utilizat cu Mozilla Firefox şi Internet Explorer şi este compatibil cu toate soluțiile antivirus gratuite. G Data CloudSecurity va fi disponibil în curând și în România și va putea fi descărcat gratuit.

„Cea mai mare parte a softurilor malware sunt distribuite acum prin intermediul Internetului de către cyber-criminali ", explică Ralf Benzmuller, şeful G Data SecurityLabs. „O protecţie adecvată face, de asemenea, ca activităţile utilizatorului online să se desfășoare în condiţii de siguranţă, deci, prin urmare, este absolut esenţial, eliminându-se altfel riscul ca PC-urile să fie infectate cu softuri malware. Soluțiile antivirus gratuite acoperă mai mult sau mai puțin această sursă de risc inadecvată. Prin urmare, G Data CloudSecurity este accesoriul ideal pentru o soluţie antivirus gratuită.”

G Data CloudSecurity blochează site-urile infectate înainte ca acestea să producă daune. Plug-in-ul este compatibil cu orice soluţie antivirus gratuită. G Data CloudSecurity este gata de utilizare imediat după instalare. Nu sunt necesare actualizări de program, iar cu cât mai mulți utilizatori folosesc acest plug-in, cu atât mai multe date adună Cloud-ul de pe site-urile periculoase. Acest lucru face ca G Data CloudSecurity să fie și mai cuprinzător. Utilizatorii pot raporta, de asemenea, site-uri suspecte, prin intermediul acestui plug-in. Experţii de la G Data SecurityLabs le verifică şi alimentează Cloud-ul cu datele obţinute în acest mod.

Bucuresti, 10.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *