free download 78 travel guides written by experts

Protagonistele Next Top Model – prezentare de moda la Baile Cleopatrei

Fetele încap cu greu în creaţiile Sushma Patel, spre dezamăgirea lui Cătălin

După un shooting inedit în celebrele marmite turceşti, pe fetele lui Bote le aşteaptă o nouă provocare: o prezentare de modă în celebrele Băi ale Afroditei. Renumitul designer indian, Sushma Patel, le-a adus fetelor o colecţie cu totul şi cu totul deosebită, iar catwalk-ul este unul de-a dreptul inedit: coloane antice înguste, acoperite de muşchi alunecos. Adevărata provocare a fost însă vestimentaţia, ucenicele lui Bote abia reuşind să încapă în preţioasele rochii create special pe tiparul 90-60-90. Cum s-au descurcat frumoasele fete în faţa noii provocări, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Aflate în frumoasa Turcie pentru filmarea celui de-al şaptelea episod Next Top Model by Cătălin Botezatu, protagonistele show-ului abia au timp să îşi tragă sufletul. După shootingul inedit în celebrele marmite turceşti din Pamukkale, Bote a descoperit un catwalk cu totul şi cu totul deosebit, care l-a inspirat pentru prezentarea de modă. Special pentru acest episod, el a invitat-o pe celebra Sushma Patel, designer indian cu care fetele s-au mai întâlnit şi la Iceland Fashion Week.

Băile Cleopatrei, căci despre acest loc minunat este vorba, este o veritabilă piscină naturală, cu ape termale calde, în care se găsesc prăbuşite coloane antice din vechiul oraş Hieropolis. Cătălin îşi mobilizează fetele spunându-le, mai în glumă, mai în serios, că greul de abia acum începe. Le-a promis o zi de neuitat, astfel că provocările continuă.

Frumoasa locaţie are o legendă fascinantă. Se spune că în vechi timpuri, o tânără fecioară care nu îşi găsea un soţ a încercat să se sinucidă în acest loc. Miraculos salvată de un izvor din adâncuri, ea s-a transformat într-o femeie de o frumuseţe răpitoare, care s-a căsătorit mai apoi cu un prinţ.

Singurele detalii pe care designerului le oferă frumoaselor concurente sunt acestea: graţie, eleganţă, demnitate, Cleopatra. Fetele îşi primesc apoi ţinutele pentru prezentare, iar rochiile sunt concepute pe măsurile standard: 90-60-90. Probemele nu întârzie să apară: “Am ajuns şi la ce trebuia să ajungem la un moment dat. Nu vă încap rochiile! Mă bucur foarte tare că s-a întâmplat acest lucru! Vedeţi fetelor ce înseamnă să mâncaţi într-una?”

Oboseala şi tensiunea de peste zi îşi spun acum cuvântul. Fetele se străduiesc din răsputeri să îşi ţină în frâu emoţiile pentru a nu-l dezamăgi şi mai tare pe Cătălin. Apa termală din Băile Cleopatrei are aproximativ 37 de garde, astfel că, spune încurajator Sushma frig nu are cum să fie. Adevăratul obstacol este însă catwalk-ul, alcătuit din coloane antice şi acoperit cu muşchi alunecos. Colecţia prezentată e una diafană, din mătase naturală, potrivită decorului idilic cu iz de legendă.

Demne, graţiose, dar cu mişcări uşor nesigure, frumoasele concurente păşesc pe catwalk-ul improvizat în aplauzele turiştilor. Administratorul Pamukkale, panicat, a chemat o salvare care să le asiste pe fete, fiind sigur că cel puţin una se va prăbuşi în apă şi se va accidenta rău. Fetele, însă, performează de minune.

Karin are parte de un mic incident: deşi s-a concentrat foarte tare ca să nu alunece, iată că acest lucru s-a întâmplat. Totuşi, atitudinea fetei, care nu s-a speriat deloc ci, dimpotrivă, a şi pozat în cădere, ca şi cum totul ar fi fost minuţios plănuit, l-a mulţumit chiar şi pe acidul critic Botezatu: “Meritaţi zece toate. Karin, deşi ai alunecat, am apreciat extrem de tare că ai pozat în alunecare. Este pentru prima oară când deşi se face o greşeală, ai încercat să remediezi! Bravo!” Cum s-au descurcat frumoasele fete în faţa noii provocări, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *