free download 78 travel guides written by experts

Protagonistele Next Top Model au parte de un shooting de exceptie, in emblematicul oras antic Efes

În cel de-al optulea episod Next Top Model difuzat la Antena 1 joi, 3 noiembrie, de la 20:20, protagonistele show-ului au parte de o şedinţă foto de excepţie într-un loc emblematic. Una dintre cele şapte minuni ale lumii, templul zeiţei Artemis din Efes, îşi întâmpină graţioasele zeiţe cum nu se poate mai bine.

Săptămâna trecută echipa Next Top Model a poposit pe meleaguri turceşti, unde au avut parte de încercări inedite şi deloc uşoare, într-un cadru idilic, încărcat de legende. Graţia celor zece frumoase concurente l-a impresionat pe Bote care le-a pregătit fetelor o surpriză de proporţii: nicio eleminare.

Pe mai departe surpizele marca Botezatu se ţin lanţ. Trezite dis de dimineaţă, fetele se îndreaptă către o nouă locaţie, absolut senzaţională, încărcată de istorie şi extrem de ofertantă pentru o şedinţă foto de neuitat. Efes, una dintre cele mai impresionante arii arheologice din Turcia le întâmpină pe graţioasele zeiţe Next Top Model.

Oraşul antic din care azi au rămas doar ruine include una dintre cele şapte minuni ale lumii – templul zeiţei Artemis, incendiat în anul 365 îen. Este unul dintre cele mai bine conservate oraşe antice din lume, un loc neasemuit, încărcat de mister şi poveste. Protagonistele Next Top Model pozează ca nişte adevărate zeiţe contemporane, extrem de elegante, având drept accesorii ochelari şi cărţi vechi. Fetele pozează rând pe rând în diverse locaţii din Efes, cu precădere în zona bibliotecii, din care a mai rămas astăzi doar o faţadă impresionantă, foarte bine conservată.

Locaţia le inspiră, spun fetele amuzate. Nu multe modele au parte de o astfel de şansă. Cea mai dificilă fotografie este păstrată ca de obicei pentru final: o superbă poză de grup, cu toate protagonistele show-ului. “Poza de grup spune multe”, declară Bote cu convingere. Acolo se poate face diferenţa între cele zece protagoniste. Fetele se concentrează şi încearcă să ofere tot ce au mai bun aparatului foto. Cum s-au descurcat frumoasele concurente, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20;20, într-un nou episode Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *