metalshow

Prospetime si protectie antibacteriana cu Palmolive Odour Neutralising

sapun lichid pentru neutralizarea mirosurilor neplacute din bucatarie

Colgate – Palmolive lanseaza Palmolive Odour Neutralising, sapunul lichid care ajuta la neutralizarea mirosurilor neplacute de pe maini, lasand in schimb o aroma discreta, placuta si proaspata de lamaie verde. Special destinat pentru a fi utilizat in bucatarie, dupa gatit, Palmolive Odour Neutralising are o formula speciala cu agenti antibacterieni, care curata in profunzime pielea si o protejeaza in acelasi timp. Extracul de lamaie verde din compozitia Palmolive Odour Neutralising are proprietati tonifiante, cicatrizante si antiseptice, ajutand astfel la indepartarea urmelor de grasime de pe maini.

Agentii antibacterieni mentin bariera naturala a pielii si ajuta la cicatrizarea eventualelor rani provocate in bucatarie, avand si rol protector al pielii sensibile sau crapate. Datorita proprietatilor hranitoare ale extractului de lamaie verde, care ofera pielii necesarul de vitamine, minerale si oligoelemente, Palmolive Odour Neutralising reda vitalitatea si aspectul sanatos al pielii.

Cu Palmolive Odour Neutralising, uiti de mirosurile neplacute si persistente de ceapa, usturoi, zarzavat, prajeala sunt indepartate, in timp ce mainile sunt curatate delicat, dar in profunzime.

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *