Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Proscrisul

Sadie Jones
Editura Leda

Suntem in jurul anului 1950. Un detinut este eliberat si urmeaza sa se intoarca acasa. In Prolog se prezinta cateva elemente importante. Urmeaza apoi o prima parte cu modul in care au evoluat lucrurile pana la ajungerea in inchisoare a eroului. Vine, firesc, continuarea. Ce se intampla dupa ce iese din inchisoare.

Citind Proscrisul aveti ocazia de a cunoaste indeaproape acea clasa de mijloc britanica a anilor 1950 – puritana, bigota, dar in secret abuziva… (dupa cum se precizeaza chiar in materialele de prezentare a romanului). Un roman bine scris, cu o actiune ce te atrage din primele pagini si cu personaje bine construite.

Sadie Jones este o fosta scenarista care a scris romanul Proscrisul cand avea 40 de ani. Cartea a primit si "Costa First Novel Award 2008" si a fost foarte bine vanduta in Marea Britanie anul trecut.

Va invitam asadar sa descoperiti un nou autor, o scriitoare britanica si un roman: Proscrisul. Va asteptam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la acest roman pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *