Propuneri de daruri potrivite în funcție de profesie

Alegerea cadoului potrivit a fost și va fi întotdeauna o provocare pentru oricine. Nu doar pentru valoarea în sine a darului sau pentru că vrem să surprindem, în mod plăcut, dar și pentru că vrem ca acest cadou să exprime ceea ce simțim pentru destinatar.

Așa că, poate că ar trebui să ne gândim să cumpărăm ceva în funcție de…profesie. Ceva util, care să îl ajute pe cel care primește acel dar să își desfășoare mai bine activitatea și să-i amintească de persoana de la care a primit cadoul respectiv.

Și, dacă celor apropiați le cunoști gusturile, cum faci alegerea pentru o persoană pe care vezi mai rar? Un profesor, un medic sau un avocat față de care vrei să-ți arăți recunoștința pentru felul în care te-a ajutat într-o chestiune profesională. Sau, poate vrei să oferi ceva deosebit unui coleg ori partener de serviciu care să surprindă ceva din personalitatea acestuia.

Dacă o astfel de alegere ți se pare mai dificilă, avem câteva propuneri de cadouri. Acestea au avantajul personalizării, așa că destinatarul va aprecia atenția și efortul depus. De la seturi de instrumente de scris din lemn de palisandru sau suporturi de cărți de vizită, până la trofee sau rame foto cu mesaj de mulțumire și apreciere din partea ta, variantele de cadouri de la Ghizbi sunt nenumărate.

daruri potrivite în funcție de profesie

sursa foto

Cadouri pentru medici

Poate că vrei să îți exprimi recunoștința pentru unul dintre acei medici sau asistenți minunați care au făcut tot ce le-a stat în putință să te ajute să depășești, cu bine, o problemă medicală. În oricare dintre variante, cadoul se poate personaliza, ceea ce este probabil unul dintre cele mai importante beneficii. În acest fel, vei impresiona prin faptul că ai îmbinat aspectul practic cu esteticul, dar pentru că ai surprins și specificul meseriei destinatarului odată cu mesajul tău de mulțumire.

  • un cadou personalizat poate fi inscripționat, prin gravură laser, cu un logo caracteristic specializării profesionale. Mai mult, aici pot fi imprimate numele și, eventual, un mesaj, la alegere, din partea ta;
  • în aceeași variantă poți oferi și o ramă foto personalizată, cu o inscripție cu numele persoanei și care, la fel, se poate configura în funcție de specializarea medicului sau cu mesajul dorit de tine.

De pe site-ul ghizbi.ro, poți comanda cadouri personalizate cu mesaje dar și în funcție de diferite specializări: de la stomatologie, pediatrie, oftalmologie, cardiologie sau psihologie, alegerea este doar a ta!

Cadouri pentru profesori

Profesorii au un rol foarte important în evoluția și dezvoltarea noastră ca indivizi, de aceea, nu este niciodată prea târziu să ne arătăm recunoștința pentru modul în care ne-au ghidat. Există multe ocazii pentru a ne arăta aprecierea: la terminarea școlii, la retragerea lor din activitate sau la începerea ori terminarea unui an școlar. Iată ce poți oferi unor profesori, indiferent de materia pe care o predau:

  • Un trofeu cu un mesaj personalizat, pe care poți grava mesaje diferite sau în forma cifrei unu, adică, un fel de a spune: ”Mulțumesc celui mai bun profesor!”
  • O ramă foto în care acesta poate păstra amintiri cu generația din care ai făcut și tu parte.

Toate cadourile de tip trofeu ori ramă foto sunt realizate din plexiglas transparent, rigid și cu stabilitate mare, iar materialul are o foarte bună transmisie optică, fiind de două ori mai ușor decât sticla, dar cu rezistență la impact de 30 ori mai mare.

Cadouri pentru profesori

Foto Ghizbi.ro

Cadouri pentru avocați

Ce alegere poți face în cazul celor care activează în domeniul juridic, mai ales că, de multe ori, te gândești că, își pot cumpăra tot ce își doresc? Ei bine, avem și aici câteva propuneri deosebite:

  • Un suport de cărți de vizită este un accesoriu în cabinetul de lucru al oricui, iar în cazul unui birou de avocatură poate fi utilizat și în holul de recepție al acestuia;
  • Un set de scris format din agendă și stilou realizate din lemn prețios de palisandru și personalizat cu numele persoanei respective, de care, în mod sigur, se va folosi pe parcursul activității sale!

Un set de instrumente de scris personalizate, alcătuite, fie din stilou și pix din material prețios și un toc unde pot fi păstrate, fie dintr-o agendă cu coperți din lemn pot fi un cadou potrivit, pentru că reprezintă un simbol al eleganței dar și ceva de care un avocat se va folosi, cu siguranță, atunci când își exercită meseria!

Un set de instrumente de scris personalizate

Foto Ghizbi.ro

Atunci când te hotărăști să oferi un cadou, ține cont, nu doar de aspect, dar și de meseria pe care o practică cel care va primi prețiosul dar, pentru a face alegerea perfectă. Destinatarul nu te va uita și își va aminti cu plăcere de tine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *