metalshow

Propunere legislativa: Noi facilitati pentru investitori

Declaratii Florin Pogonaru si George Copos in cadrul emisiunii la The Money Talk, cu Sorin Freciu la The Money Channel, 11 martie 2008, ora 18:00. Tema emisiunii "Legea investitiilor straine"

România are nevoie de o nouă lege a investiţiilor, care să ofere facilităţi companiilor care vor să intre în piaţa autohtonă, declară Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri. El consideră că trebuie gândite mecanisme care să aibă acelaşi impact economic pe care l-a avut introducerea cotei unice de impozitare.
O soluţie pentru stimularea mediului de afaceri vine sub forma unei noi legi a investiţiilor promovată în Parlament de către omul de afaceri George Copos. Legea, care ar putea fi aprobată în cursul acestui an, prevede o serie de facilităţi pentru cei care investesc mai mult de 5 milioane de euro. "Ar putea primi o scutire de la plata taxelor locale, acces gratuit la utilităţi, consultanţă gratuită, garantare a împrumutului pt că e nevoie de astfel de facilităţi", a declarat la The Money Talk George Copos.

Florin Pogonaru susţine că, propunerea legislativă, ar putea facilita accesul la ajutorul de stat, într-o formă agreată de Uniunea Europeană.

Declaratii Florin Pogonaru si George Copos in cadrul emisiunii la The Money Talk, cu Sorin Freciu

Bucuresti, 12.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *