metalshow

Propria ta Italie s-a deschis in Bucuresti

MENGOTTI, Calea Victoriei 48-50

Dupa multe luni de munca si creatie, primul Magazin Mengotti din Romania si-a deschis usile publicului roman indragostit de rafinat, de autentic si calitate

Evenimentul de lansare a magazinului MENGOTTI pe principala arteră de shopping a Capitalei (Calea Victoriei 48-50) îşi propune focusarea atenţiei pe ideea de investiţie în modă ca ramură a artei şi nu în primul rând în scopuri comerciale.Odată cu lansarea magzinului se doreşte implementarea conceptului Made in Italy în Bucureşti, concept ce pune accent pe calitatea accesoriilor şi produselor vestimentare de top, pe lux şi bun gust. Pentru ca Mengotti vede luxul ca pe un mod de viata, nici ziua lansarii nu a fost una comuna. Dupa o conferinta de presa la pranz si un eveniment exclusivist de lansare chiar in magazin, petrecerea s-a dezlantuit intr-un spatiu de film italian prin care trecea parca din cand in cand, umbra  Sophiei Loren, la Fratelli Lounge.

Daca lansarea oficiala a magazinului a fost presarata cu vedete autohtone cunoscatoare de branduri italiene:Valentina pelinel si Cristian Boureanu, Elena Baguci, Oana Roman, Andreea Raicu, Malvina Cervenschi, Geanina Corondan, Paula Chirila, Tania Budi, Ileana Pescariu si multi, multi altii; la petrecerea de lansare s-au contopit cu decorul special realizat pentru acest eveniment peste 200 de oameni de afaceri, persoane publice, artisti, super modele, intregind conceptul pregatit de organizatori.

Un eveniment amplu care şi-a propus dincolo de inaugurarea magazinului din Calea Victoriei 48-50, marcarea momentului cu o petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Pe clubul Fratelli a fost proiectata imaginea uneia dintre cele doua lucrari ale pictorului Theodor Aman, picturi a caror restaurare este finantata de Grupul Mengotti….”Fratelli Aman”. Interiorul a fost transformat pentru a reda atmosfera unei biblioteci private, ca şi cum domnul Adriano Mengotti şi-ar aştepta invitaţii la propria sa reşedinţă, într-o atmosferă intimă, caldă şi primitoare. O atmosfera care a facut invitatii sa plece dupa ora 2 dimineata.

Adriano Mengotti ,figură complexă, această personalitate marcantă a peisajului contemporan italian a decis cu doar câţiva ani în urmă să îşi îndrepte atenţia spre o ţară cu potenţial comercial fantastic precum România după integrarea în Uniunea Europeană.

Având o istorie imposibil de ignorat în relaţia sa cu marile case de modă internaţionale, Adriano Mengotti pune la Bucureşti bazele primului magazin exclusivist de modă care va aduce, începând de azi, mărci precum Prada, Valentino, Dolce&Gabbana, Versace, Giorgio Armani, Etro, Fendi, Loro Piana, Moncler, Haute, Diane Von Furstenberg, Prada Linea Rossa, Scervino, Gamme Rouge şi multe altele. Un proiect ambiţios care nu a fost uşor de realizat, dar căruia i s-a dedicat în totalitate, depăşind toate piedicile întâmpinate. A demontat prejudecăţi, a revoluţionat sisteme, şi-a convins familia, colaboratorii şi autorităţile şi a investit cu entuziasm, în egală măsură, muncă, încredere şi bani.

„Conceptul Made in Italy aşadar, datorită imensei sale creativităţi, nu este doar simbolul stilului, eleganţei, frumuseţii. Mai presus de orice este un element care uneşte toate popoarele lumii.”

Adriano Mengotti

Bucuresti, 21.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *