metalshow

Prooptiki relanseaza pe DVD 5 filme independente la un super-pret

Primãvara aceasta, Prooptiki România îi rãsfaþã pe cinefili cu o ofertã de senzaþie: cinci producþii independente de diferite genuri se relanseazã pe DVD la un preþ special, de numai 19,9 RON fiecare. De la comedie neagrã la horror, de la documentar la arte marþiale, cele cinci titluri oferã diverse perspective asupra suspansului, formând un cvintet atractiv pentru toþi iubitorii filmelor cu adrenalinã.
Creat de producătorii filmului „Touching the void” / „Culmile neantului”, documentarul “Ape adânci” prezintă povestea impresionantă a primei curse nautice solo în jurul lumii, fără oprire. În 1968, nouă navigatori, inclusiv amatorul Donald Crowhurst, s-au încumetat să navigheze în jurul globului, cu sponsorizarea oferită de Sunday Times Londra. Pornind în această misiune temerară, cu multe necunoscute, Crowhurst poartă o luptă asiduă cu furia apelor şi cu propriile limite. Dincolo de adrenalina competiţiei şi a pionieratului, filmul surprinde şi angoasele trăite, în nouă luni de izolare pe mare, de cel care a îndrăznit imposibilul.

“Turma”, un thriller bulversant în regia lui Andrew Lau, ni-l prezintă pe Richard Gere în rolul agentului Babbage care ţine sub observaţie "turma" de foşti deţinuţi pentru abuzuri sexuale asupra copiilor. Afectat de ororile văzute în 18 ani de “păstorit”, Babbage nu poate ieşi la pensie împăcat cu sine, ştiind că astfel i-ar scăpa din frâu pe monştrii umani pe care i-a ţinut atâta vreme sub observaţie. Înainte de marea retragere, în timp ce Babbage îşi instruieşte succesoarea în funcţie (Claire Danes), o adolescentă e dată dispărută, iar cei doi, un agent versat şi o tânără total nepregătită să înfrunte sadismul pedofililor criminali, încep o cursă contra cronometru în speranţa că-l vor găsi pe vinovat şi vor salva tânăra la timp.

“Un mare nimic”, o comedie neagră în regia lui Jean-Baptiste Andrea, ni-l prezintă pe David Schwimmer în rolul lui Charlie Wood, un profesor şomer ghinionist, care se angajează la un call center pentru a-şi putea întreţine familia. Când Gus Dickinson (Simon Pegg) îi propune să şantajeze un preot care figura în baza de date a companiei ca vizitator de site-uri pornografice ilegale, Charlie crede că i se dă, în sfârşit, şansa de a oferi soţiei şi fetiţei sale o viaţă mai bună. Însă socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, situaţia se agravează când intră în scenă şi fosta iubită a lui Gus, Josie McBroom (Alice Eve), o tânără fără prea multe scrupule, şi planul de şantaj deviază în cea mai proastă direcţie. Să vedem cum vor ieşi cei trei “tâlhari” din bucluc!

„Avionul groazei”, un film horror pentru iniţiaţi, în care un zbor de rutină între Los Angeles şi Paris degenerează într-o cursă de coşmar. Un om de ştiinţă care a lucrat pentru CIA transportă într-un sicriu un coleg infectat cu un virus letal, creat genetic. E noapte şi furtună, avionul se confruntă cu turbulenţe severe, în timpul cărora savantul canibal reuşeşte să se elibereze din sicriu şi răspândeşte virusul, transformând victimele în strigoi, iar ceilalţi se luptă pe viaţă şi pe moarte, captivi într-un avion în derivă şi bântuit pe deasupra. Piloţii sunt morţi, timpul se scurge ameninţător, combustibilul se termină, iar autorităţile nu permit aterizarea unui avion infectat cu un virus atat de periculos. Mai există vreo cale de scăpare?

“Luptătorii Tai Chi”, un film de aventuri şi arte marţiale, prezintă povestea a doi tineri: Henry, crescut în Beverly Hills, a devenit hoţ de maşini, şi Bruce, un actor diletant, care nu  rezistă mai mult de trei zile pe un platou de filmare. Negăsindu-şi rostul în viaţă, cei doi îşi propun să plece în China pentru a urma cursurile şcolii de Tai Chi “Master Dragon”, sperând să devină specialişti în arte marţiale. Însă, în locul vacanţei pe care o aşteptau, cei doi au parte de antrenamente dure, competiţii acerbe şi întorsături neaşteptate de situaţie.

Campania se va desfãºura în perioada 18 martie – 18 aprilie 2008, în reþeaua de distribuþie Prooptiki, ce cuprinde magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Selgros, Librãria Alexandria, Dedeman, Librãriile Humanitas, Librãriile Cãrtureºti ºi MyMovie.

Bucuresti, 14.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *