free download 78 travel guides written by experts

Pronostic pentru finala nationala a Eurovisionului: Mandinga castiga concursul

Trei dintre membrii trupei Mandinga, Elena, Ciupi şi Omar, au fost prezenţi vineri dimineaţă în studioul Radio 21, unde au stat de vorbă cu cei trei matinali, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, şi au interpretat live piesa cu care au ajuns până în finala naţională a concursului Eurovision, „Zaleilah”. Cu această ocazie, Matinalii de la Radio 21 au dezvăluit şi pronosticul lor pentru finala ce se va desfăşura în această seară: Mandinga câştigă concursul!

„Favoriţi, nefavoriţi, noi încercam să facem o figură foarte bună. Considerăm că fiecare are şanse egale acolo. Eu, cel puţin, am ascultat câteva piese care chiar mi-au plăcut. Cred că şansele sunt egale pentru toată lumea. Singurul lucru pe care noi ne bucură este că piesa "Zaleilah" chiar este difuzată, inclusiv la voi, la Radio 21, şi a prins foarte bine.”, a spus încântată Elena.

În plus, frumoasa Elena s-a declarat pregătită pentru Eurovision şi este încrezătoare în forţele proprii: „Să ştii că suntem mai puţini. Suntem 7 acum. La Eurovision vom fi 6. Tony, colegul nostru care cântă la trombon, din Cuba, el va sta pe tuşă, cum s-ar spune. Va face poze, desigur va veni peste tot cu noi. Deci, nu se pune problema, va fi alături de noi.”.

La sfârşitul emisiunii, exact înainte ca Mandinga să interpreteze live piesa „Zaleilah”, Manuel D. Dinculescu a dorit să-i transmită Elenei un mesaj frumos: „Eşti cel mai frumos cadou din viaţa noastră, crede-ne!”.

Interviul complet cu trupa Mandinga în matinalul de la Radio 21 poate fi ascultat accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17456/Mandinga%2C_in_direct_in_matinalul_Radio_21.html.

Bucuresti, 10.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *