free download 78 travel guides written by experts

Pronconsul a lansat, astazi, noua piesa “Esti fata pentru care cant”, live, la Europa FM

  • Europa FMMelodia „Ești fata pentru care cânt” marchează 15 ani de carieră Proconsul;
  • Din 14 februarie, Pronconsul pleacă în turneu în țară;
  • Bodo a dezvăluit și un leac băbesc contra răgușelii, care l-a ajutat să susțină concertul pe care îl avea programat: „Am mâncat 16 ardei iuți!”

Proconsul a lansat, în această dimineață, în premieră absolută la radio, noua piesă „Ești fata pentru care cânt”, pe care au cântat-o live, la Europa FM, în emisiunea „Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

„Aniversăm 15 ani de carieră și am vrut să marcăm acest moment cu o nouă piesă” a spus Bodo, solistul și liderul trupei Proconsul.

„Cum e fata pentru care cântați?” l-a întrebat George Zafiu.

„Fata pentru care cântăm noi este la fel cu fata pentru care cântă toți bărbații. Gândește-te că și în anul 2.500, dacă un băiat vrea să cucerească o fată va trebui să îi spună vorbe frumoase. Și, mai mult, pentru că toți băieții și toate fetele în zilele noastre sunt cântăreți și cântărețe… vor trebui să cânte! Deci băieții trebuie să le cânte. Nu mai merge cu – te iubesc – și atâta tot”, a explicat Bodo, râzând.
Matinalii Europa FM au vorbit, astăzi, despre leacuri băbești, pentru că Vlad Petreanu s-a procopsit cu o răceală iar Bodo i-a recomandat și el un leac băbesc, respectiv să mănânce ceapă: „Nu se mai adaugă viruși, dacă mănânci ceapă”, a spus Bodo. Solistul trupei Proconsul a mai dezvăluit un secret care l-a scăpat ca prin minune de răgușeală înaintea unui concert: „Acum vreo 12 ani, mi s-a întâmplat să răcesc, eram foarte răgușit și aveam cântare seara. Cineva mi-a spus să mănânc 16 ardei iuți la ciorbă. Și așa am făcut. A dat rezultate imediat! Serios! Până seara n-am mai avut nimic și am putut ține concertul”, a povestit Bodo.

De ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie, Proconsul începe un turneu în țară. Trupa are concert în Pitești, apoi, pe 21 februarie, băieții de la Proconsul vor cânta în București, iar pe 8 martie – la Galați, dar au programate concerte și în afara țării – vor merge în Italia.

Monica Anghel și Bodo au o istorie frumoasă, sunt prieteni de multă vreme și au și cântat împreună. „Repetam și cântam în fiecare seară. Mai ales cover-uri” și-au amintit cei doi. „Am cântat și duete cu Monica”, a spus Bodo.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 12.02.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *