free download 78 travel guides written by experts

Promovari la Odyssey

Forta echipei noastre

Creativitatea

Increderea clientilor nostri

… sunt valori pe care le pretuim zi de zi la Odyssey. Toti cei care isi aduc contributia la cresterea companiei au o valoare incontestabila, atat profesional, cat si uman. De aici, unicitatea cu care se poate lauda gasca noastra. Si astazi ne mandrim in special cu patru dintre colegii nostri, care au fost promovati in cadrul agentiei: Loredana Banica a devenit Client Service Director, Adrian Bratu a fost promovat Account Director, Catalina Chirica ocupa pozitia de PR Manager, iar Cristina Schitco a devenit Account Manager.

“Colegii promovati au contribuit la succesul proiectelor noastre si suntem mandri de realizarile lor. Sunt convinsa ca experienta si dedicarea lor se vor confirma in continuare in campanii de comunicare eficiente pentru clientii nostri”, spune Diana Flutur, Director General Odyssey.

Loredana Banica face parte din echipa Odyssey din anul 2004, din prima zi de activitate a agentiei, si are o experienta de 9 ani in publicitate. Loredana a fost implicata pe conturile cele mai importante ale agentiei – Vodafone, RBS Romania, Samsung Mobile Phones, Mic.ro, Prodvinalco (Iancu), Omniasig, Supreme Group (Primola, Novatini, Ulpio), Domo si altele – si coordoneaza, din luna iunie, departamentul de Client Service.

Adrian Bratu, pana de curand Account Manager, este de 6 ani in publicitate, din care patru petrecuti la Odyssey. Portofoliul sau include atat proiecte de ATL, cat si de BTL, iar printre conturile pe care a lucrat se numara: Rompetrol, Danone, HAT Romania, Ursus Breweries (Peroni).

Cu o experienta de peste 6 ani in PR, Catalina Chirica vine de pe pozitia de Senior Consultant Corporate Communication & PR si, in cei trei ani petrecuti in agentie, a lucrat pentru clienti precum: Rompetrol, Fundatia Dinu Patriciu, Danone, Alico Romania, Eurojet, Ursus Breweries (Peroni).

Cristina Schitco face parte din echipa Odyssey de aproape 3 ani, perioada in care a derulat proiecte pentru Ursus Breweries (Peroni), Pernod Ricard (Absolut), Rompetrol, Danone, Star Foods, KRKA si altii.

Le multumim pentru implicarea si dedicarea lor, atuuri care au facut diferenta intre un proiect bine implementat si unul cu adevarat de succes!

Bucuresti, 24.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *