free download 78 travel guides written by experts

Promotie: Transart iti plateste TVA-ul

Primavara aduce promotie la Transart! Companiile care achizitioneaza licente de la Transart, in lunile Aprilie si Mai 2011, beneficiaza de deducerea contravalorii TVA-ului din pretul de achizitie al licentelor. Promotia se aplica atat in cazul achizitiei de software pentru gestionarea afacerii (contabilitate, gestiune, servicii, productie) – B-ORG ERP si Neomanager, cat si in cazul achizitiei de software pentru automatizarea activitatii agentilor de teren care desfasoara activitati de vanzare (pre-sales sau van-sales) si merchandising – HERMES SFA. Mai mult decat atat, in aceeasi suma este inclusa si o garantie de 12 luni si posibilitatea de a beneficia de mentenanta permanenta.

Solutiile Transart – care fac obiectul promotiei – vizeaza companii ce desfasoara activitati de comert, import si distributie, dar si servicii si productie simpla, in urmatoarele domenii: FMCG (alimente, bauturi, tigari, cafea, etc), cosmetice, farmaceutice, materiale pentru constructii si amenajari interioare, materiale electrice si pentru instalatii, produse electronice si electrocasnice, produse chimice, IT, echipamente industriale, scule si echipamente profesionale, piese si accesorii auto, echipament sportiv, birotica si papetarie etc.

Indiferent de marimea si specificul activitatii desfasurate, Transart reuseste sa propuna clientilor sai cea mai potrivita solutie. Astfel, Transart ofera companiilor clientilor cel mai bun raport pret/beneficii oferite, indiferent de marimea, nevoile si stadiul de evolutie al afacerii.

Aplicatiile Transart sunt solutii verificate de un numar mare de utilizatori:
· Peste 5300 utilizatori ai aplicatiilor de tip ERP – B-ORG si Neomanager;
· Peste 5500 agenti de vanzari si merchandising – utilizatori ai aplicatiei HERMES SFA.

Alegand aplicatiile Transart, clientii beneficiaza de sansa de a colabora cu un partener capabil sa asigure, pe termen lung:
· Solutii complete ERP, SFA, WMS, Business Intelligence;
· Servicii de calitate sustinute de profesionisti;
· Suport in vanzare si rapoarte flexibile, usor de personalizat;
· Stabilitatea, consistenta si siguranta datelor;
· Adaptare la modificarile din legislatia romaneasca.

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *