Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PROMENADA sărbătorește 7 ani de inspirație cu premii aniversare

  • Sute de premii instant la cumpărături
  • Gift Card-uri de 100 lei, 200 lei si 500 lei și multe alte surprize aniversare la Promenada Mall

Toamna aceasta, Promenada Mall București sărbătorește 7 ani de când a devenit locul unde cele mai noi tendințe în fashion, beauty și lifestyle își dau întâlnire cu atmosfera relaxantă în nordul Bucureștiului.

Cu ocazia aniversării celor 7 ani, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, cei mai pasionați shopperi sunt recompensați cu super oferte la brandurile lor preferate, premii instant la cumpărături și multe alte surprize.

#7ANIdePROMENADA in stilul tau

#7ANIdePROMENADA

Desfășurată sub sloganul “Toamna asta, sărbătorim 7 ani de inspirație pentru STILUL TĂU / FRUMUSEȚEA TA / PASIUNILE TALE”, campania aniversară își dorește să îi sărbătorească pe cei care impun tendințe în modă, beauty și stil de viață, pe cei care își fac propriile reguli și propriile proiecte și îi inspiră pe ceilalți prin alegerile lor unice și curajoase. Pentru ei, Promenada Mall a pregătit noile colecții ale sezonului toamnă-iarnă 2020, ultimele tendințe în make-up & skincare, locuri de relaxare în siguranță, dar și surprize și cadouri de neratat.

Cu peste 130 de magazine, o terasă unică si un design urban în peisajul mall-urilor din București, cafenele și restaurante elegante, Promenada s-a dezvoltat de-a lungul celor 7 ani într-un adevărat reper de experiențe unice și alegeri rafinate pentru shopping și stil de viață.

Și în 2020, în ciuda provocărilor generate de noul context, mall-ul continuă să își primească vizitatorii cu grijă și măsuri de siguranță sporite, oferindu-le în același timp experiențe de răsfăț și o multitudine de recompense.

Mai mult, măsurile de siguranță implementate au fost certificate internațional de către Safe Shopping Centers, companie suedeză independentă care acreditează siguranţa centrelor comerciale din toată lumea.

#7ANIdePROMENADA pasiunile tale

În fiecare weekend, Promenada Mall îți face cinste cu 50% din valoarea cumpărăturilor

Astfel, între 15 octombrie și 15 noiembrie, la cumpărături de 500 lei, respectiv 1000 lei, clienții primesc un Gift Card de 100 lei sau 200 lei instant. În plus, în fiecare weekend, Promenada le face cinste cu 50% din valoarea cumpărăturilor.

Iar cei care se numără printre primii 7 clienți care vin cu bonuri cumulate de minimum 1000 lei la Info Point, primesc pe loc un Gift Card Promenada în valoarea de 500 lei. Pe tot parcursul lunii aniversare, vizitatorii vor putea beneficia și de oferte speciale pregătite de magazinele mall-ului.

Campania de imagine care celebrează cei 7 ani de Promenada Mall și pasionații de shopping care i-au trecut pragul este semnată de echipa Promenada si agenția de creație MullenLowe Romania, de cunoscutul fotograf de modă Alex Gâlmeanu și de stilistul Domnica Mărgescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *