free download 78 travel guides written by experts

Promenada Mall lansează Happy Hours și îi răsplătește pe clienți cu oferte exclusive în food court și terasă

Promoții dedicate în intervalul 17:00-22:00 și DJ show în fiecare weekend

Relaxarea și descoperirile culinare fac casă bună la Promenada Mall în ultima lună de vară. Până pe 31 august, intervalul 17:00-22:00 este rezervat pentru „Happy Hours #PePromenada”, cu oferte speciale și promoții la meniuri și cocktailuri.

Astfel, de luni până duminică, barmanii de la Trickshot, Costadoro Cafe și Tutti Cafe aliniază pe terasa Promenada arome exotice în cocktailuri numai bune de savurat la lăsarea serii. Și, pentru că timpul de calitate e cel petrecut alături de prieteni, pentru fiecare 2 cocktailuri comandate, al treilea e din partea casei.

Happy Hours #PePromenada

În același timp, fie că este vorba de un late dinner sau doar o plăcere nevinovată, oferta culinară din zona de foodcourt e greu de refuzat, mai ales că restaurantele Chopstix, KFC, Mc Donald’s, Nikos Greek & Fast, Lebanesse Food al Safir, Toan’s, Imbis Grill sau Cuptorul cu Lemne le pregătesc clienților Promenada meniuri speciale, cu reduceri care pot ajunge și la 50%.

Atmosfera de relaxare nu ar fi completă fără un decor pe măsură, iar terasa Promenada Mall este locul ideal pentru o sesiune de recreere. Mai ales că în fiecare weekend DJ Nagro pregătește mixuri speciale de muzică lounge.

Bineînțeles, din tabloul unei seri de vară #PePromenada nu lipsesc măsurile de siguranță, necesare unei experiențe de relaxare fără griji. Astfel, clienții care merg pe terasa Promenada Mall pentru a se bucura de bunătățile pregătite în siguranță de restaurantele din zona de foodcourt (nivel 2) sunt încurajați să fie responsabili și să respecte noile norme igienico sanitare. La fiecare masă este permis accesul pentru un grup de maximum 4 persoane, iar vizitatorii trebuie să scaneaze QR codul, aflat pe fiecare masă. Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *