metalshow

Proleasing Motors aniversează 15 ani de activitate pe piață cu evenimente surpriză

• Expoziţie de fotografie – 15 ani Proleasing
• Expoziţie de tehnologie la showroom cu mărci high-tech precum Apple, Vector Watch, Canon, Microsoft sau HTC;
• Proiecţia la showroom a filmului documentar “No Limits” dedicate pilotului Alessandro Zanardi;
• Aproape de tineri cu evenimente integrate în programul şcolar ”Săptămâna Altfel”.

Proleasing Motors, dealer și service autorizat pentru mărcile FORD, BMW și MINI, aniversează anul acesta 15 ani de activitate, printr-o serie de evenimente desfășurate la showroom-urile din Ploiești, în perioada 15-19 aprilie 2016. Evenimentele sunt deschise publicului larg, invitat să descopere povestea și istoria Proleasing Motors într-un mod cât mai inedit.


În cadrul evenimentelelor, vizitatorii vor avea ocazia de a participa la o expoziție aniversară cu totul specială: imagini din istoria companiei și modele Ford și BMW care au făcut istorie în ultimii 15 ani vor fi prezentate chiar de membrii echipei. Se vor putea viziona și filme de colecție BMW și Ford în sala de cinema amenajată în showroom. În plus, organizatorii au pregătit pentru participanți o expoziție tech cu produse hardware și software care include mărci precum Apple, Vector Watch, Canon, Microsoft sau HTC, dar și un proiect de tehnologie realizat de liceeni ploieşteni – o imprimantă 3D construită cu resurse proprii.

O parte din evenimentele aniversare vor fi incluse în programul ”Săptămâna Altfel”, un program  de activități extrașcolare destinat elevilor. Aceștia vor putea să viziteze expozițiile și să răspundă unor provocări creative, la finalul cărora vor avea ocazia să câștige premii oferite de către organizator și partenerii implicați în eveniment.

După ce a debutat cu proiecţii speciale în Bucureşti, documentarul “No Limits” este prezentat în premieră, la Ploieşti. Protagonistul poveşti este Alessandro Zanardi, un pilot cu palmares redutabil, cu experienţă în Formula 1 şi campion IndyCar (CART), eroul unei reveniri fără precedent în sporturile cu motor după accidentul din 2001 în urma căruia şi-a pierdut ambele picioare. Zanardi a reuşit, după revenire, să câştige curse în Campionatul Mondial de Turisme (FIA WTCC) şi apoi titluri mondiale şi medalii de aur pentru handbike la competiţiile paralimpice de la Londra. Filmul va fi unul din elementele inedite din cadrul programului şcolar “Săptămâna altfel”.

”Anul acesta, cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, suntem mai aproape ca oricând de clienții noștri, dar nu numai de ei. În cadrul evenimentelor aniversare care vor avea loc la showroom-urile Proleasing Motors, toți cei care ne vor trece pragul vor afla povestea noastră, cu provocările și reușitele pe care le-am întâmpinat pe parcursul acestor 15 ani. Iar, pentru că privim cu entuziasm spre viitor, am hotărât să aducem la noi o expoziție de tehnologie unică în plan local, care ne dorim să transmită, simbolic, viziunea noastră pe termen lung. Vă așteptăm în număr cât mai mare, în perioada 15-19 aprilie în showroom-uri pentru a descoperi toate surprizele pe care le-am pregătit și pentru a vizita expozițiile”, declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Istoria Proleasing a început în februarie 2001, odată cu înființarea companiei independente de leasing Pro Leasing SA. Din decembrie 2001, a început activitatea de vânzări pentru brandul FORD. În august 2005, Proleasing Motors SRL s-a desprins din Pro Leasing SA, preluând activitatea pentru FORD. Din martie 2013, Proleasing Motors a devenit dealer autorizat pentru mărcile BMW și MINI.

În cadrul companiei Proleasing Motors își desfășoară activitatea 121 de angajați, localizați la sediile din Ploiești, Buzău și Târgoviște. Cei mai mulți angajați se găsesc la sediul central din Ploiesti, unde funcționează trei centre integrate de vânzări și service, FORD, BMW și MINI, cât și divizia centrală pentru vânzări autorulate.

Despre Proleasing Motors.

Proleasing Motors este unul dintre cei mai longevivi și importanți dealeri Ford la nivel național, cu centre integrate vânzări – service auto în orașele Ploiești, Buzău și Târgoviște. Proleasing a deschis primul dealership Ford în anul 2001, în orașul Ploiești, urmat fiind de dealership-urile Ford din Targoviște – în 2007 și Buzău – în 2008.

Deschis în martie 2013, ca urmare a unei investiții de 2,5 milioane Euro, dealerul BMW Proleasing Motors integrează, pe o suprafață de peste 2.000m2, primul showroom BMW din România dezvoltat dupa noile standarde internaționale ale mărcii, un showroom MINI, un centru integrat service și piese de schimb și o ofertă extinsă de automobile rulate certificate în programul BMW Premium Selection.

Sediul principal Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *