Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Proiectul „Ora de educatie muzicala” ajunge in cartierul Balta Alba

Proiectul „Ora de educaţie muzicalã”, un program de educaţie nonformalã, marca Radio România Cultural, continuã joi, 8 noiembrie 2012, de la ora 14.00, la liceul teoretic ”NichitaStanescu”, aflat în cartierul Balta Albã.

Invitatul acestei lecţii de muzicã este oboistul Marian Mãereanu, component al Orchestrelor Radio. Este pentru prima data când elevii incluşi în acest program vor afla cum funcţioneazã oboiul, un instrument de suflat, care este importanţa lui în desfãşurarea unui concert muzical.

Ca şi în anul şcolar trecut, realizatorii Radio România Cultural beneficiazã de sprijinul Orchestrelor şi Corurilor Radio ale Societãţii Române de Radiodifuziune, Inspectoratului Şcolar General al Capitalei şi al liceului teoretic “Nichita Stănescu” prin doamnele profesoare Cãtãlina Gheorghe şi Georgeta Neagu.

Impresiile elevilorvor fi preluate şi difuzate în emisiunea Alernative (realizator Mirela Nicolae).

Pentru mai multe detalii, accesaţi: www.radioromaniacultural.ro, www.culturalazi.ro.

E-mail de contact: educatie@srr.ro

Radio România Cultural organizează bilunar, pentru elevii din Bucureşti, o orã de muzicã la care aceştia sunt stimulaţi sã participe în mod direct şi real cu ajutorul instrumentiştilor şi al realizatorilor din radio, al înregistrãrilor muzicale produse de Radio România şi prin intermediul unui concurs organizat la finele acestei ore de curs.

Proiectul "Ora de educaţie muzicalã" se adresează elevilor din şcolile şi liceele bucureştene situate în cartierele mãrginaşe ale oraşului.

Bucuresti, 07.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *