free download 78 travel guides written by experts

Proiectul ‘Early Green’ – “Si copiii investesc in viitorul lor!”

SOS Satele Copiilor Romania impreuna cu Greentronics, va invita sa investiti in viitorul copiilor de Ziua Mondiala a Mediului.

Pe 5 iunie 2009, intre orele 10-17,  in SOS Satul Copiilor Bucuresti din Calea Floreasca nr 165 sector 1 sunteti asteptati cu telefoanele mobile si accesoriile acestora  pe care nu le mai folositi.

Puneti-le in containerele special amenajate si veti contribui la cresterea calitatii mediului* in care trăim. Totodata, prin acest gest, faceti si o donatie ce va fi investita in educatia copiilor lipsiti de grija parinteasca! Puteti face asta si in proiectele de la Sibiu sau Bacau!

Spuneti despre aceasta actiune companiilor, prietenilor, colegilor, partenerilor! Cu cat suntem mai multi cu atat vom ajuta mai multi copii!

„In vremurile in care traim trebuie sa ne gandim la nevoi. Ale noastre , dar si ale celor din jur. Iar solutia spre a iesi din ele o reprezinta copiii si investitia in viitorul lor. Pentru aceste motive proiectul Early Green (Verde Timpuriu) este binevenit ca investitie si parteneriat! Asigur,  printr-un efort minim,  participarea tuturor, de la cei mici la companiile mari, la investitia in educatia copiilor si, in acelasi timp, la salvarea planetei acesteia. Multumim Greentronics ca a gasit aceasta solutie de a strange bani pentru copii in perioada de criza! .” Lucretia Moldoveanu, Director Executiv SOS Satele Copiilor Romania.

SOS  Satele Copiilor este o organizatie neguvernamentala ce ocroteste anual peste 15 .000 de copii in dificultate – copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti de proprii parinti – pana cand devin tineri independenti si autonomi. Asociatia desfasoara de 19 ani in Romania si de 60 de ani in lume proiecte sociale. In Romania exista 14 proiecte ale asociatiei, cel de-al 15-lea urmand a-si deschide portile la Bacau anul acesta.

Greentronics Srl. este o companie romano austriaca, specializata in reutilizarea echipamentelor de telecomunicatii si IT,, precum si in reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice. Experienta austriaca in acest domeniu precum si participarea activa a companiei in cadrul mai multor proiecte europene, pe tema reducerii impactului deseurilor electrice si electronice asupra mediului, confera Greentronics toate atuurile necesare pentru a deveni unul dintre liderii acestei industrii in tara noastra.
Prin proiectul Early Green incercam sa educam tanara generatie in spiritul conservarii si protejarii mediului in care traim si totodata sa oferim un ajutor material SOS Satele Copiilor Romania.

*Atat telefoanele cat si accesoriile acestora contin metale grele precum si alte metale ca nichelul, cadmiu, plumb, mercur, magneziu, litium, zinc, arsenic, beriliu, antimoniu si cupru. Toate aceste metale sunt asociate cu producerea de boli reproductive, cancer si afectiuni neurologice, in mod special la copii

Bucuresti, 04.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *