Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Proiectul desfasurat in parteneriat de PRwave si CCIVL inainteaza cu succes

In aceasta saptamana, pe 27 martie, se incheie prima serie de cursuri oferite in cadrul proiectului Comunicarea organizationala – suport pentru cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, POSDRU/36/3.2/G/34077, proiect selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinantat din Fondul Social European. Acest proiect este desfasurat in parteneriat de Camera de Comert si Industrie Valcea in parteneriat cu PRwave INTERNATIONAL.

Prima serie de cursanti – 29 de persoane de la diverse firme si companii din Ramnicu Valcea – va termina pe 27 martie seria de 4 module din cadrul proiectului: comunicarea cu presa, comunicarea interna a companiei, comunicarea de criza si relatia cu comunitatea si CSR.

In cadrul acestei serii de cursuri, PRwave INTERNATIONAL sutine cursul de comunicare interna a companiei. "Pe 12 si 13 martie am avut placerea sa ma aflu la Ramnicu Valcea si sa predau modulul de comunicare interna a companiei. Am fost placut impresionata de participantii la curs, de modul in care a decurs interactiunea si de pregatirea lor. Sunt convinsa ca si urmatoarea serie va fi de aceeasi calitate", a declarat Violeta-Loredana Pascal, director general PRwave INTERNATIONAL.

In lunile aprilie-mai se va desfasura aceeasi serie de cursuri pentru o alta grupa de 25 de cursanti, iar in lunile iulie si august PRwave INTERNATIONAL va oferi consultanta gratuita pentru 5 companii din Ramnicu Valcea.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *