metalshow

Proiectul desfasurat in parteneriat de PRwave si CCIVL inainteaza cu succes

In aceasta saptamana, pe 27 martie, se incheie prima serie de cursuri oferite in cadrul proiectului Comunicarea organizationala – suport pentru cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, POSDRU/36/3.2/G/34077, proiect selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinantat din Fondul Social European. Acest proiect este desfasurat in parteneriat de Camera de Comert si Industrie Valcea in parteneriat cu PRwave INTERNATIONAL.

Prima serie de cursanti – 29 de persoane de la diverse firme si companii din Ramnicu Valcea – va termina pe 27 martie seria de 4 module din cadrul proiectului: comunicarea cu presa, comunicarea interna a companiei, comunicarea de criza si relatia cu comunitatea si CSR.

In cadrul acestei serii de cursuri, PRwave INTERNATIONAL sutine cursul de comunicare interna a companiei. "Pe 12 si 13 martie am avut placerea sa ma aflu la Ramnicu Valcea si sa predau modulul de comunicare interna a companiei. Am fost placut impresionata de participantii la curs, de modul in care a decurs interactiunea si de pregatirea lor. Sunt convinsa ca si urmatoarea serie va fi de aceeasi calitate", a declarat Violeta-Loredana Pascal, director general PRwave INTERNATIONAL.

In lunile aprilie-mai se va desfasura aceeasi serie de cursuri pentru o alta grupa de 25 de cursanti, iar in lunile iulie si august PRwave INTERNATIONAL va oferi consultanta gratuita pentru 5 companii din Ramnicu Valcea.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *