free download 78 travel guides written by experts

Proiectul caritabil Dăruim bucurii în prag de sărbătoare contribuie cu 22.000 de lei la Fondul Special pentru Copii

Piraeus Bank România a organizat cea de-a treia ediție a Târgului Caritabil, desfașurată în cadrul proiectului “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”. Angajații Piraeus au cumpărat produse confecționate de colegii lor voluntari, în valoare de 22.000 lei. Suma a fost donată în beneficiul copiilor înscriși în programul Fondul Special pentru Copii, derulat de Fundația Principesa Margareta a României.

În acest an la acțiune au participat peste 370 de voluntari Piraeus Bank din București, Iași, Focșani, Bacău, Suceava, Piatra Neamț, Constanța și Târgoviște. Similar cu edițiile anterioare, Piraeus Bank a pus la dispoziția voluntarilor interni sumele necesare pentru materia primă și a asigurat logistica și promovarea evenimentului.


“Suntem extrem de mândri că la această ediție voluntarii Piraeus Bank au avut inițiativa de a crea și vinde produsele pentru târg împreună cu copiii lor. A fost dovada că responsabilitatea socială se cultivă în familie, iar inițiativele de astăzi ale echipei Piraeus vor putea fi continuate peste ani prin exemplul pe care-l dau părinții din comunitatea Piraeus!” a declarat Veronica Gheorghiu, Coordonatorul acțiunii de Voluntariat “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”.

În ultimii 2 ani, Piraeus Bank România a desfășurat mai multe proiecte caritabile ce au ca scop ajutorarea familiilor înscrise în Fondul Special pentru Copii. Ca de fiecare dată, angajații Piraeus Bank România au îmbrățișat cu entuziasm și responsabilitate cauza acestor copii. Unii dintre aceștia au păstrat legătura cu familiile ajutate prin intermediul proiectelor anterioare și s-au mobilizat să le ofere acestora, suplimentar, donații de haine, încălțăminte și alimente în pragul sărbătorilor de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *