free download 78 travel guides written by experts

Proiectie de fotografie “Fascinatia Alpilor”

alaturi de invitatii speciali Dinu si Marlene Mititeanu, la IASI

Vineri, 30 martie, incepind cu ora 19:00, la UMF Iasi, in Aula "George Emil Palade" (in campusul principal al UMF de pe Bvd. Independentei, la parterul Facultatii de Farmacie) va avea loc proiectia de fotografie "Fascinatia Alpilor", alaturi de invitatii speciali Dinu si Marlene Mititeanu de la Cluj-Napoca, doi dintre cei mai experimentati, cunoscuti si apreciati montaniarzi din Romania.

Organizatori si parteneri: UMF Iasi, Societatea Studentilor Medicinisti Iasi, Grupul SistemIS, Asociatia de Turism Montan "Hai pe munte!" Iasi.

Dinu Mititeanu, indeosebi, si-a impartit viata intre UMF Cluj si ascensiunile montane, fiind Presedintele de Onoare al Clubului Alpin Roman, filiala Cluj. Datorita experientei, talentului didactic, oratoricesc si fotografic, proiectiile foto ale lui Dinu Mititeanu sunt foarte apreciate de tineri si de iubitorii de natura in general. Mai multe despre invitatii nostri puteti afla de pe site-ul //www.dinumititeanu.blogopedia.biz/.

Din program: doua proiectii foto reprezentand ture in Alpi de diferite grade de dificultate, scurte prezentari ale unor ONG-uri si cluburi de turism montan si ecologie din Iasi, discutii relaxate si momente interactive.

Intrarea este libera.

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *