free download 78 travel guides written by experts

Proiect Caritabil de Sarbatori: Fa o bucurie unui copil!

Proiectul caritabil “Fa o bucurie unui copil” a pornit de la dorinta de a ajuta copiii defavorizati sa aiba parte de sarbatori fericite, asa cum merita orice copil, indiferent de mediul din care provine.

Grupul de firme Beraria Germana Bucuresti, Bere Bauturi Bucuresti, Andy Hotels Bucuresti, Andy Hotels Predeal, Barber’s Blade, Kalessandra Center, Luxury Salon Profesional si Imba Design si-au adunat puterile si impreuna vor sa uneasca cat mai multe societati care doresc sa contribuie in mod direct sau prin intermediul angajatilor lor, la aceasta campanie de responsabilitate sociala corporatista.

Conceptul este simplu: va trebuie o cutie de pantofi, in care puteti pune ce considerati dvs ca poate aduce bucurie unui copil: carti, creioane colorate, jucarii mici, haine, dulciuri.

Punctele de colectare a cutiilor vor fi in cadrul hotelurilor Andy Hotels Bucuresti si Andy Hotels Predeal.

Colectarea cutiilor se va face in perioada 17 Noiembrie – 17 Decembrie 2016.

Compania Bere Bauturi Bucuresti, prin puterea ei de distributie, ne va ajuta sa livram cutiile cu cadouri la un centru de plasament din Bucuresti, in data de 20 Decembrie 2016.
 
Proiectul “Fă o bucurie unui copil!” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice in vederea sustinerii din punct de vedere material a copiilor abandonati de parinti si a celor cu nevoi speciale.
 
Cere detalii la numarul de telefon: 0751.078.736.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *