Shadow

Programul special de vizitare al Muzeului Antipa în perioada 30 noiembrie–4 decembrie 2022

În perioada 30 noiembrie-4 decembrie 2022, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” este deschis și are următorul program de vizitare:
Miercuri, Joi și Vineri (30 noiembrie, 1 și 2 decembrie): DESCHIS între orele 10:00-18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:00);
Sâmbătă și Duminică (3 și 4 decembrie): DESCHIS între orele 10:00-19:00 (ultimul vizitator intră la ora 18:00).

În aceste zile, vă puteți delecta admirând expoziția temporară de fotografie „SLOVENIA – file din natură”, un proiect organizat în parteneriat cu Ambasada Republicii Slovenia în România.

Program vizitare Antipa 30nov-4dec

„SLOVENIA – File din natură” ne prezintă o țară cu povești verzi, înconjurată de verdeață oriunde te uiți – spre vârfurile alpine, spre pădurile verzi, spre Marea Adriatică, spre misteriosul peisaj carstic, spre podgoriile sale sau spre Câmpia Panonică.

Tot acum puteți studia comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animală din expoziția temporară „Creaturi ascunse”, aflată la parterul Muzeului.

Expoziția pune la dispoziția vizitatorilor informații despre obiceiurile și principalele lor caracteristici, cum se adaptează ele la mediul înconjurător, rolul pe care-l joacă în ecosistem, precum și modul în care specialiștii le studiază.

Vă așteptăm cu mult drag să ne vizitați!

Sponsor principal: MOL Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *