free download 78 travel guides written by experts

Programul pentru retaileri „Școala de Vară Magister” 2016, la final

Desfășurat pe o perioadă de patru săptămâni, în fiecare zi de vineri a lunii august, programul Școala de Vară Magister, ediția 2016, a reușit să adune peste 50 de participanți interesați să-și perfecționeze cunoștințele de utilizare a platformei software SmartCash Retail Management System – cea mai răspândită soluție pentru managementul rețelelor de magazine din România.

Organizat de cinci ani consecutiv de Magister Software, dezvoltatorul suitei software SmartCash RMS, programul constă într-o serie de workshop-uri interactive și gratuite, organizate săptămânal, între orele 10:00-13:00, la sediul Magister Software din București, special pentru comercianții utilizatori SmartCash. Astfel, aceștia au prilejul de a afla noutățile aduse aplicațiilor SmartCash, precum și informații utile în activitatea cotidiană de retail, precum modalitatea de efectuare a recepțiilor, configurarea și utilizarea tichetelor electronice, etichetarea promoțiilor la raft, opțiuni de configurare a alertelor și optimizările aduse modulului Gift Card în timp real.


O alta tematică abordată în cadrul workshop-urilor a fost reprezentată de componenta SmartCash Everywhere, responsabilă cu interacțiunea dintre unitățile unei rețele de retail și monitorizarea mărfurilor aflate în tranzit între magazine.

În cadrul workshop-urilor interactive ale Școlii de Vară Magister, participanții au avut prilejul de a adresa întrebări și de a face schimb de informații. Printre subiectele care au trezit interesul comercianților prezenți s-a numărat și fidelizarea cumpărătorilor, mai exact integrarea SmartCash POS cu sistemul comunității internaționale de cumpărături Lyoness.


Printre participanții acestei ediții s-au numărat partenerii Magister Software IIRUC Service Centrala București, Imprim Brașov, Simon Electronics SRL Satu Mare, dar și proprietari sau comercianți din cadrul companiilor Pronto Mobile, Il Passo, Prego Shoes, Anima Vet, Tria’s Amway, Moș Ion Roată S.R.L și Aura&Rares Import Export Oltenița.

Școala de Vară Magister este o inițiativă unică pe piața soluțiilor software pentru retail din România. Lansat în 2012 și ajuns acum la cea de-a cincea editie, acest program cunoaște un real succes în rândul utilizatorilor SmartCash RMS, cu fiecare workshop reușind să strângă un număr record de participanți.

Programul Școala de Vară Magister va reveni, în 2017, cu cea de-a șasea ediție de seminarii gratuite. Între timp însă, utilizatorii SmartCash RMS pot solicita traininguri specializate în propriul magazin și, ori de câte ori au întrebări sau sugestii, le stă la dispoziție comunitatea dedicată, pe forumul www.smartcash.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *