free download 78 travel guides written by experts

Programul Jocurilor Olimpice de Iarna, la TVR

TVR a stabilit programul transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010, pe toate cele trei canele tv pe care vor fi difuzate competiţiile sportive ale acestei ediţii, TVR 1, TVR 2 şi TVR HD. Iubitorii sporturilor de iarnă îşi pot nota deja orele la care trebuie să fie în faţa ecranelor pentru a urmări întrecerile preferate.
În perioada 12 februarie – 1 martie 2010, pe TVR 1 şi TVR 2 vor fi transmise peste 300 de ore de la Jocurile Olimpice, în timp ce programul TVR HD va fi dedicat acestui eveniment. TVR HD va realiza transmisii de înaltă definiţie de la majoritatea întrecerilor Jocurilor Olimpice de Iarnă. Peste nouă zecimi din programul TVR HD vor fi consacrate acestui eveniment, prin programe transmise în direct, în reluare sau în regim de simulcast (concomitent cu alte canale ale TVR).
De asemenea, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver vor putea fi urmărite în premieră, integral şi în direct pe www.tvr.ro/jo2010, site pe care Televiziunea Română l-a creat special pentru acest eveniment.

Date fiind posibilele modificări cauzate de condiţiile meteo de la Vancouver, programul poate suferi ajustări. Programul actualizat îl puteţi găsi pe site-ul TVR, la adresa www.tvr.ro, precum şi pe site-ul www.tvr.ro/jo2010.

Intră în cercul olimpicilor!

Bucuresti, 03.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *