free download 78 travel guides written by experts

Programul de functionare si Oferta de Paste a Magazinelor Auchan

În perioada următoare, Auchan își așteptă clienții cu prețuri mici și oferte îmbelșugate la toate produsele căutate de clienți în această perioadă și cu o atmosferă plăcută, pentru o sărbătoare pe cinste:

La brutărie, cofetărie și patiserie peste 30 de tipuri de cozonac, pască și alte specialități pascale. Se remarcă varietatea de la cozonaci, vedetele sezonului, de peste 25 de tipuri acoperă toate gusturile: cu nucă, stafide, cacao sau amarena până la cozonaci de post și cozonaci cu patru umpluturi diferite. Mai mult de jumătate sunt produse zilnic în laboratoarele noastre. La acestea se adaugă o ofertă bogată de produse preambalate, precum cozonaci, panettone, pască etc.

Peste 300 de articole specifice acestei perioade la dulciuri și decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale: de la praline, figurine, bomboane, ciocolată, mini ouă de ciocolată, panettone și coșuri-cadou până la felurite decorațiuni de masă. Clienții pot alege cantitatea dorită, grație opțiunii de a achiziționa vrac, oferta de ouă de ciocolată și alte dulciuri căutate în această perioadă fiind completă.

Raionul de carmangerie excelează cu carne proaspătă de miel, pui și porc, dar și organe de miel pentru drob. Măcelarii noștri tranșează și pregătesc carnea zilnic în laboratoarele proprii.

Raionul de Gastronomie vine cu un sortiment variat de produse gata de pus pe masă: drob, mâncăruri tradiționale din carne de miel, friptură de porc, salate de boeuf, de vinete, a la russe, ouă gata vopsite, etc.

Pe lângă produsele specifice sezonului, prețuri mici se regăsesc la toate produsele căutate în această perioadă, ca de exemplu carnea, ouăle, legumele, verdețurile și fructele, băuturile, alcoolice sau nealcoolice, produsele de bază – faina, zahar, ulei, etc.

Cel mai important, magazinele sunt pregătite să întâmpine solicitările din această perioadă din punct de vedere al cantitativi produselor, o atenție sporită fiind acordată confortului la cumpărare, aici având în vedere timpul de așteptare scurt la casa de marcat și vizibilitatea produselor celor mai căutate.

Bucuresti, 08.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *